Lugnet före stormen

Jag känner mig lugn. Jag har 200 g choklad som bara väntas på att få ätas upp. Samtidigt är jag rädd för ångesten jag vet att jag kommer få efteråt, när jag ligger och kvider för jag är så mätt.
Fet, ful och äcklig. Det är jag.
Vill så gärna kunna svälta mig själv, men det är lika bra att erkänna för mig själv. Jag klarar inte av det just nu!
Alla har väl svackor ibland?

 Vs
Vad väljer du?


Kommentarer
Postat av: Anonym

älskar din beskrivning eftersom det är exakt likadant jag brukar kalla mig själv<3.

men vi ska klara detta tjejen! fortsätt kämpa och försök se oss hypersnygga i sommar! stay strong!

2010-02-24 @ 19:14:15
URL: http://slutaaldrigkampa.blogg.se/
Postat av: F E L I C I A

Jag tycker inte att du är äcklig! Alla har svackor men har du klarat dig såhär långt och klarat av att låta bli chokladen tills nu så kan du stå emot! Du kan du kan du kan! Kämpa för det du tror på! jag säger inte att det är fel att äta choklad, för som sagt, alla har svackor och det går itne att undvika. Man är inte svag för att man äter, men risken är att du ångrar dig sen. jag vill bara säga att JAG TROR på att du kan stå emot.



Be strong - be thin

Show bones - show skin!

2010-02-24 @ 19:41:39
URL: http://flickamedkjol.blogg.se/
Postat av: mikaela

thinspobilder ..jag är HELT övertygad om att varenda en av de tjejerna har ätit choklad/skräp någon gång...och ändå ser de ut som de gör, eller hur? =) du kommer säkert ångra dig efteråt, men tycker ionte det är fel att faktiskt äta något man tycker om (då och då)

2010-02-24 @ 20:56:33
Postat av: J

alla har svackor, dom är oundvikliga och det enda man kan göra är att försöka göra det bästa av situationen. och med det menar jag att om du väljer att äta chokladen så ska du INTE känna ånger efteråt. försök istället acceptera att det är en liten svacka just nu och att det är okej, för alla har dom och man kommer ALLTID ur en svacka och du kommer ha en bättre dag imorgon<3 stor kram

2010-02-24 @ 21:51:18
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/
Postat av: cookiedoough

Klart alla har svackors. Vi är ju trots allt bara männskliga. Hatar verkligen när man ställs iför ett sådant dilemma. Tänk chokladen är bara för stunden, men en snygg kropp är värt så mycket mer!



stay strong girl <3

2010-02-25 @ 00:46:56
URL: http://cookiedoough.blogg.se/
Postat av: e

ååh jag har den känslan här nu också. skillnaden är att jag inte har chokladen framför mig. är så sjukt jävla galet sugen! självklart har alla svackor! jag vill INTE att du ska svälta dig själv, för då fortsätter ju bara den här onda jävla cirkeln... :(

det går hur bra som helst att äta regelbundet och gå ner i vikt. jag lovar dig. har själv varit fast i svältträsket i flera år, men nu börjar det bli bättre. ta hand om dig vännen <3

2010-02-25 @ 14:07:56
URL: http://demia.blogg.se/
Postat av: Fotoramen

Jag önskar man kunde välja båda! Varför föddes inte jag som en flicka som naturligt är sjukt smal?



Varenda jävla dag är jag avundsjuk på min klasskompis som har ett bmi på 16,4, ser riktigt smal ut och äter mycket mat och godis VARJE dag. Det är så orättvist.

2010-02-26 @ 14:14:59
URL: http://fotoramen.blogg.se/
Postat av: erica

jag blir så ledsen på folk som peppar på dig, att inte äta. vafan, ÄT CHOKLADEN! det gör dig gott! man kan äta det man är sugen på ibland. det är inget som är farligt, snarare hälsosamt. blir så förbannad på människor som hjälper andra in i en sjukdom.

2010-02-26 @ 15:07:16
URL: http://suddenlythough.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0