Hjälp!

Behöver hjälp från någon som vet! Hade för två år sen en vagel på ögonlocket som gick bort efter några dagar, men jag har haft en liten svullnad på ögonlocket sen dess där vageln satt, vet någon vad detta kan bero på? Det var lite över två år sen jag hade den där vageln... Jag tycker inte om att bli fotad eller att kolla på folk när de pratar just p g a mitt ena svullna ögonlock. Jag kanske är töntig men om någon vet något sätt att ta bort svullnanden skulle jag vara tacksam


För mycket eller för lite

Det här är svårt. Det är svårt att göra som jag gör, att äta lagom mycket med mat. Det är svårt. Jag brukar ju alltid äta antingen för mycket eller för lite.

De perioder när jag äter för mycket har jag ingen kontroll alls utan äter precis det jag vill. Allt från godis, glass, chips osv varje dag. De perioder där jag känner att jag har kontroll äter jag väldigt lite och måste alltid hålla mig själv "kopplad". Kan aldrig slappna av en sekund.

Men nu. Nu äter jag ganska mycket (typ som en normal människa) men måste ändå ha en viss kontroll. Jag är inte van vid det här!
Jag önskar att jag någon gång kan börja lyssna på min kropps singnaler och äta när jag är hungrig och sluta när jag är lagom mätt. Som nu t ex, jag måste alltid tänka igenom vad jag ska äta så det varken blir för mycket eller för lite. Äter jag för mycket och blir väldigt mätt får jag ångest och mår inte alls bra. Äter jag för lite däremot blir jag hungrig och så blir jag rädd för att jag ska börja hetsa. Skillnaden mellan att äta för mycket eller för lite är väldigt hårfin så det känns som jag går runt och är rädd hela tiden för att jag ska äta för mycket eller för lite. Det är jobbigt!! Men jag antar att om jag fortsätter köra på det här spåret att jag snart kan lära mig att lyssna på min kropps signlar och slippa vara rädd för ångest eller för hetsanfall!


Min dag

Uhhh, jag hatar onsdagar ._. Börjar tidigt och slutar sent. Sååå segt. Var verkligen supertrött hela dagen men på sista lektionen vaknade jag faktiskt till lite så fick lite matte gjord. Åt väldigt mycket till frukost för att vara mig men jag hade tre lektioner innan lunch så det känns som om det är idag man ska äta en stor frukost om man ska göra det någon dag! Även om den inte var så bamsestor, 1 knäckemacka och 1 dl kräm. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men fram till maten hade jag tänkt att chilla lite. Sedan äta middag och för att sen lite senare ikväll crosstraina till "Halv åtta hos mig" om det inte går något mer spännande på teve:)

Fin finare finast

20100928

Har varit på en promenix på drygt 30 min och om en kvart börjar CT (Cougar Town:D) Cookie är glad.

Mat idag:

Frukost: 1 dl kräm (25 kcal)
Lunch: 1 tugga rotfruktsgratäng, pizzasallad, morötter, paprika
Mellis: 2 mackor (asså jag älskar mackor FÖR mkt!), 2 dl yogurth (hade ingen god frukt hemma så blev att jag tog en till macka istället för ett gott äpple)
Middag: 1 fylld paprika (~ca 250 kcal) plus sallad på isbergssallad, tomat, gurka, paprika
(Kvällsfika: 1 macka, 1 äpple, 1 kopp te, 2 dl yogurth/kräm)

~1300 kcal? Har dock ingen aning om hur många kcal mackorna innehåller för de är hembakta

Skolsnack

Hur är det med er idag? Själv mår jag nog helt okej skulle jag vilja säga. Jag har inte så mycket i skolan just nu men om drygt 1-2 veckor har jag en massamprov... Matteprov, psykologiprov, samhällskunskapsprov, kemiprov... Jag kommer dö. Eller i alla fall bli väldigt stressad.
 Matten känns ganska så rättså jobbig. Vi är typ 6 pers som läser matte och jag är faktiskt sämst.
Känns inte bra:(
Tyvärr är kemin och samhällskunskapen också väldigt svår tycker jag. Och psykologin. Psykologilektionerna kan både vara intressanta men också väldigt jobbiga. Man måste få ner tankar och känsor på papper osv och det är inte jag något vidare på:S Vill ju mest hålla allting privat och så.

Men nog om skolan! Nu ska jag gå och laga lite käk, fylld paprika blir det. Mums! Ciao.


Biggest loser Sv.

Känner mig ganska nöjd med dagen :) Har pluggat (inte så mycket dock:S) och tränat!:) Duktig. Nu ska jag krypa ner under täcket och äta kvällsfika efter ett ganska så hårt träningspass. Mitt fika består av 1 macka (äter alldeles för mycket mackor!!), 1 apelsin, 2 dl 0,1 procent-fett yoghurt och en kopp te!

Ska även kolla på Biggest Loser Sverige! Någon mer som kollar på det?
Kram på er!



Men nej! Del 4 har inte kommit ut än:( För det gick väl ikväll som vanligt??:( Vad ledsen jag blir. Såg nu att det gick Idol istället, hatar idol. Varför sänder de ett jävla skitprogram fem dagar i veckan typ? Heeeelt onödgt om ni frågar mig.


Lightläsk?

Har suttit och läst lite om lightläsk under dem här minuterna jag har väntat på att mitt tv program ska börja. Jag har alltid tänkt att lightläsk inte alls är farligt och man kan dricka hur mycket som helst eftersom det inte innehåller några kcal. Men det kanske inte är så ofarligt som jag alltid har trott att det är?

Läste i ett forum där det stod mycket att man blir hungrigare och äter mer när man dricker lightläsk. Att sötsuget ökar. Att man blir tjock. Att lightläsk är lika dåligt som vanlig sockerläsk? Jag undrar om det här stämmer? För jag tycker att när man har ett jättestort sötsug och man dricker ½ liter cola light, att sötsuget försvinner och jag kan vänta minst en timme till med att äta!
Så jag hoppas inte att light-drycken förstör något för mig:)

Plugg, tv, träning...

Så:) Har rensat lite bland mina länkar, behövdes verkligen för det är länge sen jag besökte alla mina länkbloggar varje dag! Har faktiskt inte lust med att besöka så många bloggar, varje dag! Tar för mycket ork.

Har inte gjort så mycket hitills idag förtuom att jag har varit i skolan. Usch måste göra matte kom jag precis på ._. Fan också! Matte E är inte rikigt min grej direkt.
Har inte käkat mellis än, ska göra det när jag ska kolla på "The Secret Life Of the American Teenager", som börjar halv fyra. Efter det kollar jag på den sista halvtimmen(och den bästa halvtimmen) på Top Model. Efter det: Plugg!

Förhoppningsvis ska jag träna idag. Med mamma i såna fall, blir 1 h jympa då:) Med både styrka och kondition. Kondition kan jag ju träna hemma (har ju både crosstrainer och motionscykel) men styrka är jag inte så bra på att träna hemma. Visst, man kan ju göra situps och såna saker men jag orkar helt enkelt inte:O
Men om ni vill ha magmuskler kan jag tipsa er om 8-minutes abs tror jag att den heter, riktigt bra. Gör den ett par gånger i veckan och om bara kanske 2 veckor kommer ni ha mycket mer magmuskler än innan ni började med magträningen!^^

    

20100926

Mat idag:

Frukost:
1 macka, 2 dl lågkalorikräm
Lunch: ca 200 g räkor (mums!), 1 macka, sallad, sparris, dressing, 1 bulle plus en halv handfull "Mandelbiskiver" (små mandelgrejer, mumsiga)
Mellis: ca 20 g räkor, sallad, dressing, 1 macka, 2 dl lågkalorikräm
Middag: Lite grönsaker, ett äpple (resten av familjen åt något med renskav men jag vägrar att äta det)
Mellis: 1 macka, ett äpple, 2 dl lågkalorikräm

Mycket! Men blev ju inte så mycket till middag iaf.

Träning:

30 min crosstrainer (-232 kcal)

Ska sussa nu, skola imorn. Kram på er alla:)

Datan datan datan

Herregud. Det enda jag har gjort idag är verkligen bara suttit vid datan! Gick upp vid halv nio eller nio. Vägde mig. Satt vid datan. Åt lite frukost. Satt vid datan. Åt lunch. Satt vid datan. Åt mellis. Satt vid datan. Ska äta middag. Sittta vid datan lite till kanske??

Sjukt. Hela den här dagen har verkligen bara runnit iväg. Suck. Har inte rört på mig ett skit. Kanske tar ett crosstrainer pass lite senare under kvällen för mitt hår är äckligt så kan inte gå ut. Är fortfarande förbannad över att jag har gått upp i vikt men på någon sätt orkar jag inte bry mig. Jag har kämpat och gjort mitt bästa. Mer kan man inte göra. Det är bara att fortsätta ta samma tag nästa vecka och hoppas att jag går ner lite under den veckan.

En fråga bara: när man går upp i vikt, hur vet man då om det man har byggt muskler eller att det är fett man har gått upp??

Helt nollställd

Jag förstår ingenting!! 61,9 visade vågen. Kunde inte tro mina ögon. Klev upp igen. Samma siffror visades på vågen. Jag förstår ingenting! Hur kan jag ha gått upp i vikt? Har ju inte ätit sååå mkt??


Nervös, ja

Hjälp. Söndag imorn. Söndag är lika med vägning för mig! Vägde ju 61,7 förra veckan, hoppas på att jag väger max 61,4 denna vecka. Lär blir svårt. De två första veckorna går man ju ner vatten och sådär och nu är det tredje veckan så då har jag nog inte gått ner så mycket. Har ätit ganska mycket den här veckan också. Men jag har i alla fall tränat, alltid något:) Aja.

Träning denna vecka: 

60 min jympa (måndag)
30 min crosstrainer (onsdag)
ca 25 min jogging (torsdag)
30 min promenad (fredag)
35 min promenad (lördag)
(Promenad/crosstrainer (söndag)) ??

Så vi får se vad vågen visar imorgon, hoppas att den är på min sida bara...!!


Fredagsmys med mig själv

Vet ni vad jag har gjort ikväll, något som det var ett bra tag sen jag gjorde. Jag har ritat! Var ju typ ett halvår sen, om inte mer jag ritade sist:O Men nu ikväll ritade jag lite. Blev lite sugen när jag såg en video om hur man ritar Spritit så tog fram papper och penna och försökte rita en liten "Spirit-häst". Skulle nog säga att bilden blev okej, bra för att vara ett första försök:) Men jag ritade väldigt mycket hästar förut när jag var mindre så antar att det var lite därför bilden nu inte blev skitful.

Sen har jag också kollat lite på "Se upp för dårarna" men det är ju Nyheter emellan. Drygt!! Ska nog poppa mig lite popcorn sen som jag kan sitta och mumsa på, det är jag värd:D Säger vi.


hehe, hoppas jag inte gör någon sugen på pop corn nu bara:)


Problem!!

Tjenare mina fina flickor! Fredag idag. Min syrra ska på bio med sina kompiar och jag som är tråkig som fan lär väl sitta ensam hemma. Kanske kolla på "Se upp för dårarna" på TV eller kolla på något på datan kanske. Älskar hon den där blonda i "Se upp för dårarna", Elin tror jag att hon heter. Så snygg plus en härlig personlighet:) Allt som jag vill ha.

Juste. En av mina gamla kompisar som jag nästan aldrig träffar längre frågade om jag skulle hänga med ut på krogen imorn. Halva min kropp skriker "Neeeej!!" men jag vill inte förlorar dem HELT. Men jag orkar inte gå ut på krogen och festa. Orkar inte. Vill inte. Skulle hellre vilja träffa dem på typ en filmkväll. Sitta hemma hos nån, kolla lite på film och prata lite. Kanske bara några styckna. Det låter som en ganska smärtfritt kväll men en kväll på krogen betyder att jag kommer behöva sitta och ha en massa ångest för jag är så jävla blyg rent ut sagt. Vet inte om jag ska följa med än. Sa ja men det går ju alltid att ändra på. Att säga att man har ont i magen är väl en ganska smidig undanflykt?

Gah.


Spirit: Stallion Of The Cimarron

Håller just nu på att kolla på Spirit: Stallion Of The Cimarron (Spirit: Hästen från vildmarken). Den är så otroligt bra och låtarna är ju heeeelt underbara! Var ett par år sen jag såg den här filmen, har sett typ halva nu och tårarna har runnit genom hela filmen. Det är en film som berör mig väldigt mycket. Helt otrolig!  Se den, finns på youtube:) O för er som tänker "Tecknat, det är jag alldeles för gammal för" till er vill jag bara säga att se den i alla fall, ni kommer inte ångra er:D O tycker ni den är tråkig stäng ner fönstert, men snälla ge den en chans bara:)


Nervös inför morgondagen, ja!

Wow, imorn har jag bara 2 lektioner (varav en bara är 40 min)! Det betyder att jag kommer komma hem vid halv tolv-tolv. Då måste jag alltså äta lunch hemma, nu blir jag nervös:( Risken för att jag äter jätte mkt är tyvärr ganska stor men jag får försöka hålla mig i skinnet! Försöka sysselsätta mig. Gå på promenad om det är fint väder kanske?
Det ska nog gå bra. Kanske?

Åh, har en svenska uppgift som ska vara klar tills imorn. Jag hatar svenska! Nu ska vi skriva något repotage om en bok som jag inte kommer ihåg mycket alls om, dessutom handlar boken om kärlek bland annat. O jag är ju ingen person som är expert på kärlek precis.

20100920

Frukost: 1 macka, 2 dl yogurth
Lunch: 1 port. pastasallad (fullkornspasta, oliver, fetaost, tomat, gurka, sparris..)
Mellis: 1 äpple
Middag: 1 port. tomatsoppa, 1½ pannkaka
Kvällsmellis: 1 macka, 1 dl kräm, 1 kopp te, 2 små salta kex

Träning:
40 min promenad (25 minx15 min)
60 min jympa (kondition, styrka)

Skulle egentligen posta det här i går men mitt internet laggade så postar det nu ist:) Detta är alltså gårdagens "resultat".




Lunch

Tjena:)
Idag hade jag en lektion bara i skolan x) Skönt. Började klockan ett. Först tänkte jag att jag skulle åka till skolan och äta lunch med mina kompisar för att inte ha chansen att laga en riktigt braklunch och sen äta alldeles för mycket. Men sen tänkte jag, va fan. Jag klarar det här. O det gjorde jag! Jag åt en normal lunch portion, fast jag åt själv!! Otroligt. Brukar annars käka typ 2 portioner pasta när jag äter ensam men idag åt jag en portion pasta (en portion enligt pastaförpackingen) och paprika, sparris, tomat, lite oliver, lite fetaost, vinäger. Kände mig lite stolt att jag faktiskt klarade av det;)

Träning

Puh, tränade 30 minuter på min crosstrainer som står nere i källaren framför teven. 30 jäääääkligt jobbiga minuter. Körde på så jag trodde att jag skulle dö, allvarligt talat... Känner mig fortfarande lite skakig fast det var typ 1½ timme sen jag slutade träna.

O nu sitter jag här och tampas med ett evinnerligt sötsug. Ska försöka äta lite, macka och yogurth. O te! Det är gott.
Vill bara passa på att tipsa, köp Yoggi mini (typ 35 kcal per dl) eller lågkalori kräm (25 kcal per dl)! Riktigt bra och rättså kalorisnålt:)


Vikt v.37 (?)

Vågen visade 61,7 kg imorse. Någon är lite glad. Någon är jag.
Men nu ska jag duscha och sen ska jag gå och rösta, för jag är nämligen 18 år:O


Min lördag

Hej alla läsare :)

Idag är det lördag. Ska plugga lite men annars har jag inget för mig.

Har åkt på en liten biltur till affären (har nog inte nämt det i bloggen men jag tog körkort för drygt 3 veckor sedan, helt otroligt att just jag klarde det) för att köpa en grej som Mamma behövde till sina bullar hon ska baka nu ._. Mums med bulle. Jag ska äta av dem när de är klara, en. En är lagom. Två är mycket och tre är alldeles för mycket.
Har en 100 gram mörk chokladkaka (70 procentig) som jag ska äta på sedan. Har även drygt 150 gram "vanlig choklad"  plus kanske 150 gram karameller som heter "Barley Sugar" men smakar verkligen bara socker ;) De där karamellerna tror jag är typ 99 procent fritt från fett, så det är väl lite bra antar jag iaf:) Eftersom mjökchoklad lixom innehåller 30 gram fett per 100 hundra gram och typ 50 gram socker ._. Men fattar inte varför alla håller på att tjata om att "ååhh, mörk choklad är såå bra". Va fan, det innehåller ju typ 30 gram socker per hundra gram hur fan kan det vara bra??

Juste, det var någon som undrade vem tjejen i brunt hår på headern va. Hon heter Ashley Greene. Hon är nog den vackraste människa på hela jorden enligt mig, Megan Fox och Kate Moss kan dra åt helvete:D


Kvällshunger!!

Varför blir jag så hungrig på kvällen?? Är det för att jag inte äter tillräckligt mycket under dagen? För jag tycker att jag äter mycket men lik för baskat blir jag hungrig! Så nu sitter jag här och ska äta en macka (älskar mackor...), lite 0,1 proccent fettig yogurth, lite paprika, några salta kex och en kopp te:) På det lär jag iaf bli mätt. Men nu ska jag kolla lite på Beck och sen sova.
Förresten, på söndag ska jag väga mig. En vecka sen sist, ska berätta då vad jag väger. Vägde typ 64,3 förra onsdagen. På söndagen samma vecka vägde jag 63,4 och nu hoppas jag att jag väger 63,0 men vi får se:O

Ha en bra torsdagskväll!

Maten idag

Mat idag:

Frukost: 1 äpple

Lunch: ett par oliver, pizzasallad, lite paprika, lite rivna morötter, två tuggor av nån vegetarisk gryta.

Mellis: ½ äpple, 1 hårdmacka, 1 mjukmacka, 1 kopp te, nästan 2 dl kalorisnål kräm.

Looks pretty good, huh? (För att vara mig, varken för mycket eller för lite (tror jag iaf:))

Hehe.............

Hehe gjorde en ny header, blev ju lyckat xO Ser ju fan stört ut och inte orkar jag gå igenom alla färgkoder och stilmallar och allt vad det nu heter igen:O Så ni får leva med det. Och jag med:(

Byta blogg?

Funderar på att skaffa en ny blogg, gillar den här bloggen, namnet, mina läsare, desingen funkar väl osv osv...:) Men jag känner ändå någonstans att det kanske är dags att byta. Mycket också för att jag vill försöka lämna sjuka mattankar, onormala ätbeteende, ångest, kaloriräknande bakom mig, men bloggen fortsätter att påminner mig om allt detta jag vill bli av med. Men samtidigt vet jag inte om jag är redo att släppa det här livet så den här bloggen får nog hänga med ett tag till!

Men nu ska jag knåpa ihop en ny header tror jag, var ju sjukt länge sen jag bytte senast!:)

Biggest loser

Åkte inte till skolan för att göra provet i fredags, kändes så jobbigt att behöva sätta sig på bussen för att ta sig till skolan, skriva provet och sen åka hem. Så jag sket i det. Känns ju fett ovärt att jag har lagt ner en massa timmar på att plugga till det där jävla provet som jag sen inte gör. Irriterande.
Fick såklart ångest senare under dagen att jag inte hade åkt och gjort provet men gjort är gjort antar jag.
Är nästan frisk nu, var i skolan idag och så. Ska ta ett lätt träningspass medans jag kollar på "Biggest loser Sverige". Ska ni också se det?:)

Var och shoppade lite nyss i affären, köpte svenska äpplen (mums), aprikoskräm (de hade inte hallon:( eller jo, men bara sådan med typ 17 gram socker per hundra gram ._. Min har typ 3 gram socker per hundra gram, liiiite bättre) och yoghurt (0,1 procent fett). Mums!

Sjukling

Skrev två inlägg igår men inget av det verkar vilja publiceras??:(

Är sjuk idag, förkyld och lite feber. Ska stanna hemma idag från skolan men ska göra ett prov och sen gå hem igen.
Blir så irriterasd på en kompis jag sms:ade och sa att jag var sjuk så jag inte kommer idag. O vad svarar hon, "Okej". Inget litet krya på dig eller någon smilyes. Bara "Okej". Det har hon gjort fler gånger när jag har sagt att jag är sjuk, vem gör så? En liten smiley kan man väl iaf kosta på sig på en sjukling!!

Träningen som uteblev

Bidde ingen träning, håller på att bli sjuk (förkyld) blir alltid det så här på hösten. Så tänkte att det är bäst att inte anstränga kroppen just nu:(

Usch vad jag hatar att vara så förkyld som jag alltid blir, två gånger per år. Minst. Näsan bara rinner, man har feber, hostar, ögonen rinner. Sen så brukar jag bli röd under näsan för huden blir irriterad av alla snytningar:( Jobbigt!!

Mackgalen dag

Superbra dag, verkligen ._. Hitills har jag i princip bara levt på mackor, hm.

Frukost: en macka utan pålägg
Lunch: lite morötter, lite pizzasallad
Mellis: tre mackor, ett äpple, en kopp te, ett glas lightsaft, en cocosboll (ni vet sån där med skum i, 90 kcal)
Middag: Någon lax grej i någon sås gjord på Becel (7% fett) plus ris/potatis (ska ätas snart)

Men men. Ska försöka hinna med och träna idag också, 30 minuter på crosstrainern och man är rejält svettig.

Jobbig mage

Gah, vet ni vad. Jag får så sjukt ont i magen på eftermiddagen:( Det är hemskt. Smärtan gör att jag vill gå framåt böjd för då känns det lite bättre. Eller sitta still och inte anstränga mig. De är särskilt de dagar jag slutar lite senare (typ efter halv tre tre) som det gör riktigt ont i magen. Idag var det inte kul. Och för att det inte ska göra lika förbannat ont måste jag verkligen spänna ut magen, så den står rätt ut. Därför måste jag alltid tänka på vad jag har på mig och jag kan spänna ut magen eller inte. Svinirriterande!!! Någon mer som har detta problem? Gör typ ont i lite olika delar av magen och ibland känns det som den fylls med luft så den pressar på organen så det är därför det gör ont. Som tur är försvinner magontet i alla fall ganska snabbt, efter jag har kommit hem, ätit och tagit lugnt. Då brukar det försvinna, men bäst vore det ju om det inte kom alls?
Snyft:S


En liten hemlighet:)

Ni ska få veta en hemlighet, jag håller på att planera något stort. Och ni ska strax få veta vad. Jag håller på att göra upp lite planer för höstterminen vilket såklart inkluderar viktminskning men även avslappning och må-bra-mål.
Jag ska under 14 veckor FÖRSÖKA äta lite nyttigt, träna och gå ner lite i vikt. Får se hur länge det håller. Ni får jättegärna peppa mig för jag har försökt att äta nyttigt sååå många gånger men det slutar med att jag inte längre orkar och börjar äta massa godis och vips är man tillbaka där man var förut.

Är skitstressad så måste plugga nu inför ett prov, ciao:)

Två av de sjukaste saker jag har gjort...

Okej, ska berätta några av de sjukaste saker jag har gjort. Ni har säkert också gjort sjuka grejer eller hur?

Sjuk sak nummer 1: Att jag mitt i vintern när det är säkert nästan 20 minusgrader går ut på kvällen och säger att jag ska gå på en promenad. Smyger ner en sked i fickan på min stora vinterjacka och går till det lilla köpcentret som ligger drygt 15 minuters promenadavstånd härifrån. Köper en stor burk Nutella (400 g tror jag) plus 400 gram choklad. På vägen tillbaka hem går man förbi en liten skog så jag går in i skogen och går runt lite i den samtidigt som jag slevar i mig chokladen med den medhavda skeden. Det var svinkallt kommer jag ihåg, mina fingrar höll på att frysa sönder men jag åt upp hela Nutella burken, slängde glasburken i naturen och stoppade tillbaka skeden i jackfickan. Gick hem och åt upp chokladen senare under kvällen. Vem fan gör det lixom?

Sjuk sak nummer 2: En kväll för kanske något år sen öppnades det en chokladask efter middagen eller så, kommer inte rikigt ihåg. Jag ville inte att min mamma skulle misstänka att jag inte åt eller så så jag tog några praliner och gick sedan upp på mitt rum. Väl uppe på mitt rum sprejar jag först parfym på pralinerna, sedan lägger jag dem i en använd strumpa med ett hål i som ändå skulle slängas. Lägger strumpan i papperskorgen. Efter någon dag eller kanske bara några timmar senare blir jag fruktansvärt socker-sugen. Sådär sugen att man inte kan ens tänka på något annat. Desperat som jag var tar jag upp strumpan ur papperskorgen där pralinerna ligger i, tar fram de parfymbesprutande chokladerna. Och ÄTER dem. Hur sjukt är inte det? 

Har ni också gjort något knäppt? Jag vill veta:)

Behöver en "svältperiod" så snälla ge mig en

Jag är ju så sjukt obeskrivligt äcklig. I min skolväska ligger drygt ½ kg naturgodis plus 2x200 grammare chokladkakor. Jag är så fruktansvärt äcklig. Att jag kan stoppa i mig all denna skit. Undra hur jag kommer må när jag blir äldre, runt 30-40 år, om det jag äter nu och min bristfälliga motion kommer straffa sig. Antagligen. Det känns som jag är fast i att äta-hur-mycket-som-helst-hela-tiden träsket. Vet ej hur jag ska komma upp ur det, hjälp någon?
Jag vill så gärna komma in i en svältperiod. Se siffrorna på våga sjunka för varje dag. Träna varje dag. Jag vill jag vill jag vill. Men ibland räcker inte viljan utan man måste få det där lilla extra för att komma igång. Frågan är hur man får tag i "det där lilla extra" som gör att man orkar kämpa?

PS: Jag valde bort Engelska C och valde Matte E plus någon annan 50 poängs kurs som jag måste bestämma mig för inom en väldigt snar framtid.

RSS 2.0