Bilkörning

Det kanske vore att ljuga om jag sa att övningskörningen gick som en dans, men det gick faktiskt bra:) Har ju knappt kört på... 3 månader? Sen snön kom iaf, och det var ju vid lucia. Jag körde typ en gång i februari, och sen för två  veckor sen. 
Den gången jag körde för 2 veckor sen gick allt verkligen sääämst. Fick säkert 10 motorstopp ._. Kuuul...

Men vi säger att det var därför jag var lite rostig efter att ha kört 1 gång på 3 månader. Så det var skönt att det gick bra idag. Körde med Mamma, annars har jag bara kört med Pappa. Det var ganska så annorlunda. Men jag gillar det. Av Mamma får man mer råd och bra tips så det är ju bra, sedan får man ju ta att hon får lite panik ibland i en knappt kritisk sitauation. Pappa ger väl inte så mycket tips eller råd men han litar på min (obefintliga?) förmåga.

Jag fyller inte år förens till sommaren så kan inte ta mitt körkort än på flera månader men jag är redan nervös inför uppkörningen. O halkbanan. O körlektioner. Suck. Det kommer bli kämpigt att ta mig igenom alla jobbiga och läskiga moment.


Kommentarer
Postat av: Lisa

försök övningskör så mycket som möjligt så ska du se att allt kommer gå super bra och att du inte behöver vara så nervös! halkörningen var förövrigt super kul ;)

2010-04-08 @ 14:04:11
URL: http://tjatommat.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0