Ice Age

Hjärtskärande söt varelse, se på Ice Age, ni kommer garanterat få en rolig stund med mycket skratt åt de söta och roliga varelserna i filmen!
Kolla bara på lilla underbart söta Sid!


Fräsch, men ändå inte

Idag hände en märklig sak, märklig för att vara mig i alla fall.

Jag var på väg hem från jobbet (cyklar) och tänkte att jag kanske skulle stanna vid affären som ligger på vägen och springa in och köpa godis, om jag orkade.
Så när jag kom fram till affären bestämde jag mig för att gå in, och köpa en mörk chokladkaka (70%) som har citron i sig. Och det var det som var det konstiga, att jag valde att köpa en mörk chokladkaka på 100 g istället för kanske en Marabou chokladkaka på minst 200 g (det har ju börjat komma 230 grammare i fler smaker än bara vanlig numera) plus någon påse med smågodis eller så. Jag kände mig mycket "fräschare" när jag la upp min vara på bandet i affärern, annars brukar jag stå där och skämmas över allt godis jag lassar upp på bandet. Inte för man någon gång känner sig fräsch direkt när man lassar upp sina varor i kassan såvidare det inte bara består av sallad och frukt. Och det gör det ju sällan, eller hur? 

Chips

Gud imorn är det äntligen fredag, tack och lov för det! Dagarna går fruktansvärt segt och kvällarna bara rusar förbi och helt plötsligt är klockan mycket och jag tänker att jag borde sova. Så blir det sällan.

Nu ska jag duscha och sen hälla upp en stor skål med chips och ett stort glas med cola light och bara äta (jag är fet). Jag vill säga att jag kommer njuta av att äta de tusentals kalorierna men att njuta är fel ord att använda. Riktigt mumsigt men jag njuter inte av att äta de fettdrypande chipsen. För samtidigt vet jag vad de gör med min kropp och vikt, jag kan inte blunda för det. Men ärligt talat, jag längtar till chipsen. Trots att jag åt en skål med wok grönsaker och nudlar nyss. Kalla mig gärna fet, jag förtjänar det.

Börjar lessna

"Och omdu vill gå ner i vikt..ät rätt, skippa framförallt allt bröd, läsk, godis m.m. Ät nyttigare och träna regelbundet, dvs 2-3 ggr i veckan, högst 5-6 eftersom kroppen behöver vila, annars händer inget."


Såna här kommentarer gör mig galen!! Klart som fan att jag vill kunna äta nyttigare (och inte allt eller inget) och kunna träna lagom mycket (inte två gånger per dag eller aldrig). Fan vad less jag blir när folk lägger sig i mitt liv som inte vet NÅGONTING om mig och vad jag vill och vad jag kämpar för. Låt mig va.

Med en enkel tulipan...

Grattis på mig för idag fyller jag, tralalaa 18 år! Så grattis på mig.
Min födelsedag har jag mest spenderat på jobbet tyvärr, jobbar på en kyrkogård som "trädgårdsmästare" kan man kalla det:P Det är jobbigt och slitigt och jag är så sjukt trött, vågar inte tänka på hur trött jag kommer vara imorn för jag kommer antagligen inte få sova så mycket som jag egentligen skulle behöva inatt:(

Men det enda man kan se som positivt med jobbet (förutom pengarna dådå) är att jag får vara ute och få lite motion. Inte sitta stilla vid ett skrivbord typ. Sedan att jag kommer cykla fram och tillbaka från jobbet gör ju att jag får extra motion. Bra, för vågens siffor har stigigt läääskigt högt. Har överskridit min tidigare högsta vikt men nästan två kilo. Men så är det att vara ätstörd, upp och ner hela tiden. Dag ut och dag in. Låter det tröttsamt? Jag förstår det.

Sitter här med min nya, egna, bärbara dator så förhoppningsvis blir det mer uppdatering. Om jag har något att skriva vill säga. Onödigt att uppdatera massa meningslösa och tråkiga inlägg bara för man har möjlighet att uppdatera ofta. ELLER HUR?


Bild från google.

Att ta hand om sig själv

Om två dagar fyller jag 18. Då är jag myndig och i princip borde jag klara att ta hand om mig själv. Men det gör jag inte. Jag kan inte ta hand om mig själv. Skulle jag bo ensam i en lägenhet skulle det nog bli min död. För jag har ingen att bjuda hem. Sitta ensam hela tiden. Skulle ruttna bort. Vissna som en liten blomma på sensomammaren.
Måste ta vara på tiden. Ta vara på mamma (och pappa) som tar hand om mig. Vattnar mig så jag inte torkar ut. Men när de inte finns här och kan se till att jag håller mig vid liv, hur ska det då gå?
Jag kommer aldrig vara redo att flytta hemifrån. Jag inser det nu.

Spärren som jag försöker rucka på

Vet ni, jag har en spärr som jag stör mig så otroligt mycket på. Jag kan inte säga att någon kille är snygg högt. Som när jag sitter och tittar på teve med syrran och det är en kille som jag tycker är snygg, så kan jag inte säga det. Så säger syrran att han är snygg, så mumlar jag tyst "MMmmm" och byter fort ämne. Jag kan helt enkelt inte få ur mig orden "Vad snygg han är" eller "Ja verkligen" som svar om syrran redan har konstaterat att han är snygg! Så sjukt irriterande.
Men nu kan jag i alla fall säga ibland om jag tycker någon på teven är söt, ett barn kan jag säga är söt eller en töntigt och lite ful kille kan jag säga är söt, eller en rolig gammal gubbe kan jag också säga är söt. Men ordet "snygg" kan jag inte anväda. Hur snygg killen råkar vara!! Så nu känner jag att jag måste få ventilera mig lite och berätta för er vilka killar jag tycker är snygga, för någon annan än mig själv kan jag av någon jävla anledning inte berätta för.


Två killar jag tycker är snygga är med på denna bild, först: Oskar Bergman (Måns Nathanaelson) till vänster i bilden. Han (snarare hans karaktär i Beck) är både söt, snygg, smart och charmig:) Puss på dig Oskar:)

Sedan har vi ju Gunvald Larsson (Mikael Persbrandt) till höger. Han är dock inte så vacker i skägg men utan, då ni:) Han är så himla manlig på något sätt:D

Martin Beck är ju söt på sitt sätt, men han platsar egentligen inte i det här inlägget så han skippar vi:)Nästa kille är Samuel Haus, riktigt het enligt mig.Zac Efron, han förtjänar att vara med i detta inlägg. Snygg kille helt enkelt!Precis som Zac Efron förtjänar också Robert Pattinson att vara med i detta inlägg, även om han inte är så vacker på alla bilder måste jag faktiskt erkänna att han är snygg!Daniel Radcliffe, AKA Harry Potter kan vara snygg som satan men ibland är han som Robert Pattinson, mindre snyg alltså:)Taylor Lautner, det är bara att inse. Jag tycker han är snygg oavsett vad jag säger till andra.

Så, nu har jag ventilerat mig. Känns bra, tror jag. Nu har jag erkännt några killar jag tycker är snygga, man klarar faktiskt inte av att hålla allt för sig själv. Det var ju delvis därför jag startade denna blogg, en ventil så jag kan släppa lösa mina tankar och funderingar ibland!

00.12

Jag är hemma. Har varit en helt okej liten tripp till norrland. Jävligt mycket mygg och bromosar men med mycket kläder och myggmedel fick jag inga bromsbett alls och bara några få myggbett:)

Känns som det var år sedan jag skrev något vettigt här i bloggen, det var det nog också. Men en viss person (jag) fyller år om mindre om en vecka och då kommer jag antagligen få en egen dator (delar med syrran nu) så då kommer jag ha möjlighet att uppdatera oftare då jag kommer kunna ha mer kontroll över datan och kan vara ensam när jag är inne på den. Prima ballerina säger jag på det.

För övrigt kan jag meddela att jag har överskridit min "högsta vikt" igen. Känner mig tjockare än någonsin. När ska jag börja orka ta tag i saker och ting igen? Jag har ätit hur mycket som helst i, ja hur många månader? Sen i maj kanske har jag ätit konstant känns det som. Inte konstigt att jag har gått upp mycket i vikt! Men jag är maktlös inför maten, maten styr över mig och inte tvärtom:'(


Snabbmeddelande

Drar iväg norrut i Sverige med familjen i några dagar, hörs när jag kommer hem!
Kram<3

Back on track

Hellå på er, bloggläsare! Nu är jag hemma igen och ska förhoppningsvis vara lika tillbaka i bloggen:) Resan har varit okej, jag vill inte säga exakt var jag var men i södra Europa kan jag i alla fall säga att jag har varit!

Det har varit riktigt jobbigt ibland att gå så lätt klädd man måste göra i över 30 graders värme (men n i har ju haft samma tur så antar att ni också var tvungna att gå lika lättklätt som jag O.o) men jag har klarat av det. Sedan så trodde jag att det skulle vara mycket värre att äta ute på restaurang, kommer ihåg i våras när jag var på en liten semester och åt ute. Tyckte att det verkligen var jättejobbigt:/ Men nu kändes det inte lika jobbigt, bra eller dåligt? Jag vet inte.
Något jag har kommit på med den här semestern är i alla fall att jag aldrig kommer kunna gå i shorts och bikini utan att känna mig bekväm eller att ingen stirrar på mig för jag är för tjock.

Det var lite kort om min semester, ha det bra i värmen!:)


RSS 2.0