Körlektion

Hm, det förra inlägget gick tydligen inte att kommentera. Skumt.

Det gör mig besviken att de inte säger något. Eller jag har fyra kompisar, en bättre och tre som jag inte är så nära kompisar med. Det förvånar mig att hon som jag är bättre kompis med inte frågar något om varför jag inte äter, undrar hur det är eller något.

Hade ju körlektion idag. Gick okej tycker jag! Nu har jag tre åsikter att försöka inte bli förvirrad av. Jag har pappas åsikter om hur man kör bil, mammas och körskoleläraren! Självklart borde man lita på körskoleläraren men det är svårt att lära om ett redan inlärt beteende:/ Fick lite hemläxa som jag får försöka träna på tills om två veckor. Hoppas det går bra.

Kom inte hem föräns vid efter fem på grund av körlektion. Helt darrig och typ genomsvettigt (det var skitvarmt i bilen!!). Hade ätit en banan vid två tiden för att orka med den sista lektionen men det var oxå det enda på hela dagen. Så åt en stor portion middag när jag kom hem men men. Ligger på ett lägre kcal intag än vad jag har gjort på länge. Skönt det iaf.
Vill komma igång med träningen men har verkligen noll motivation just nu!! Nu är jag ändå så trött och har läxor att göra. Åh, stressad. Ska försöka få något gjort nu så jag kan få sova tidigt ikväll, är bara sååå trött just nu.

Kommentarer
Postat av: Isa

Har du kört mycket med dina föräldrar tidigare? :)3/4 blir frisk, du kanske menade att fler än dessa kan bli friska med rätt vård? :)Kramar

2010-04-14 @ 20:30:20
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej. Lycka till med körkortet! Men du, ska vi inte bli av med bulimin, äta o bli friska nu!! Sluta svält dig, inget blir bättre!

2010-04-14 @ 21:57:20
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inget märkvärdigt med folk som inte äter av skolmaten.. den är ju skitäcklig. jag har inte ätit annat än sallad och knäckebröd där på tio år. Och jag ser fler som gör samma sak. Nu dock tjatar dom på mig att jag ska äta då de fattat att jag är sjuk då jag blivit så mager.. Om du inte direkt är smal så kanske de inte oroar sig

2010-04-14 @ 23:33:15
Postat av: MANDYx

nytt lösen. skrivier i epost fältet.

2010-04-14 @ 23:43:37
URL: http://mandyx.blogg.se/classified
Postat av: Anonym

sv: Ja visst är de!! :DJa, som sagt skolmaten brukar ju inte vara en hit! Det är ju många som inte gillar den maten, det kanske är därför de inte tänkte på de så.Lycka till med körkortet...Jag säger bara, träna på teorin i tid!!;)<3

2010-04-14 @ 23:57:36
URL: http://mindromvikt.blogg.se/
Postat av: jac

sv: jo, men vad jag menade var att hon inte gör sig bra på bild. enligt mig iaf så fanns det bättre plus size-modeller, som gjorde sig bättre på bild OCH på catwalken.

2010-04-15 @ 13:08:24
URL: http://cooq.bloggagratis.se
Postat av: A

Var glad att du inte har kompisar som kommenterar minsta lilla steg man tar.

2010-04-15 @ 20:19:00
URL: http://angapa.blogg.se/
Postat av: JCJ

Med stor sannolikhet pratar de om det bakom din rygg. Folk brukar ha svårt att kommentera det eftersom de inte vet hur de ska ta upp det, det är ju ett känsligt ämne.. Men jag tror att du kan lita på att när de verkligen blir oroliga så kommer du att få höra det.

Lycka till med körkortet! :)

2010-04-16 @ 22:24:05
URL: http://sisselasork.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0