Stressad var ordet

Jag vill bara ha lugn och ro just nu. Men jag har så mycket saker i skallen just nu, alla prov jag måste plugga till osv. Stressad.

Imorn har jag körlektion igen, jag som skulle plugga teori den här veckan. Det har jag ju inte gjort:/ Får läsa lite ikväll innan jag somnar så kan jag i alla fall säga att jag har läst på litegranna om han frågar utan att ljuga :)

Jag har kommit på att hela maj är jag uppbokad med prov. Så jag undrar om vi kommer höras så mycket de kommande veckorna? Har verkligen hur mycket som helst. Gaahhh! T ex nu, jag hinner inte skriva så mycket för jag måste skriva en grej till skolan på datan. Sen ska jag börja kolla lite på Da Vincikoden, har sett den förut och tyckte inte om den. Ändå ska jag titta lite på den. Orkar inte plugga mer idag, måste få vila hjärnan...

Åh, sen en till grej att vara stressad över. Jag gjorde ett fysikprov i torsdags tror jag att det var. O sista uppgiften som var värd en massa poäng failade jag på, men nu har jag kommit på exakt hur man skulle göra. O jag var inte ens i närheten av rätt svar. Ångest. Kommer få dåligt resultat på det provet, igen. SUCK! Men ska sluta klaga, fan jag gör inget annat än klagar.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Haha, man får klaga. Örru, du pluggar iallafall, det finns folk (som jag) som inte klarar av det med en ätstörning. Don't be too hard on yourself.Kramar!

2010-04-25 @ 22:29:09
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Wilma

Sv: Tack! Ska göra ett musikförsök senare då! =)Glöm nu inte bort dig själv mitt i alla stress! Ta en liten paus och unna dig lite vardagslyx!

Kram

2010-04-26 @ 11:43:51
URL: http://friskochfri.blogg.se/
Postat av: Dreaming

Hej! Hur lång är du och hur mycket väger du? =)

2010-04-26 @ 16:27:51
URL: http://dreaming.bubbleroom.se
Postat av: Dreaming

Okej ;/

2010-04-26 @ 17:11:23
URL: http://dreaming.bubbleroom.se
Postat av: starving

dit nyaste inlägg gick inte att kommentera så skriver här istället :')jag har nog också en skev uppfattning om vad som är "smalt" och "läskigt smalt".

brukar också vara så att mina vänner säger sånt och jag säger att jag håller med men egentligen håller jag absolut inte med utan jag tänker för mig själv att det är vackert och att så vill jag också se ut :P

2010-04-26 @ 21:02:03
URL: http://starvingforattention.bloggplatsen.se
Postat av: Isa

Tack! :)Kramar

2010-04-26 @ 22:37:52
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0