Vart är alla grå nyanser?

Tjo tjejor:) Dålig uppdatering igår men jag var faktiskt upptagen större delen av dagen. Övningskörning, pluggande, servering... Serveringen gick bra :) Men satans vad jobbigt det va, springa fram och tillbaka med dricka och mat. Mycket motion. Synd bara att jag inte var så pigg på att motionera, alltid när jag äter mycket motionerar jag aldrig. Har inte kört crosstrainer på säkert 2 veckor :S Eller kanske tre?

Idag är jag trött. O ätit har jag redan gjort, och jag är ju en sån person som tänker i svart och vitt. Det finns inga grå nyanser för mig tyvärr. Så har jag ätit även om det kanske handlar om 200 kcal, tänker jag "Äh nu är dagen förstörd, lika bra att jag fortsätter att äta". SUCK! Samma sak om jag äter lite när jag kommer hem från skolan, "Nu har jag ätit så mycket då kan jag lika gärna hetsa och lägga till över 1000 kcal i samlingen".
Det stör mig så otroligt mycket att jag tänker så men det är ett beteende som är omöjligt att bryta, känns det som.
Ska sluta svamla nu och göra något annat, kram på er, o stay strong:)<3


Kommentarer
Postat av: Hillary

Brukar också tänka så. Typ nu har jag redan klantat mig då kan jag lika väl fortsätta. Det är verkligen synd att det är så.Ha det bra ;D

2010-04-18 @ 13:10:40
URL: http://lollipopland.blogg.se/
Postat av: Miranda

Du ska inte träna om du inte känner för det, träning skall vara roligt och ge dig något psykiskt. Inte användas som ett medel att bränna kalorier! Jag tränar för att jag har ett mål, en svensk klassiker! Det är min motivation.Du har säkert hört detta otaliga gånger, men jag tar det igen. Ät regelbundet! Frukos, mellis, Lunch, Mellis, Middag och kvällsmål. Tro mig, du kommer inte hetsa om du äter så regelbundet. Det är vid ett kraftigt blodsockerfall som hetsen sätter in och du äter ohämmat. Inträfffar inte detta, så är risken för överätning minimal. Du tänker kanske då, "men jag vill gå ner i vikt". Varför då? Du duger som du är! men vill du ner i vikt, ska det ske med att äta "rätt", det vill säga, det kroppen vill ha. När du äter mer, ökar din energi och du rör automatiskt på dig mer. Tänk dig känslan av att kunna träna utan att känna dig utmattad!Du kan göra något åt detta, frågan är bara om du VILL?kram

2010-04-18 @ 13:29:51
URL: http://www.mybordergirl.blogspot.com
Postat av: T

jag har en till fråga om ABC! :)

jag kör nu och det fungerar super.

idag ska jag äta 200 kcal och jag har ätit 45kcal hittills.

men jag har också simmat i 90 min och förbränt runt 500 kcal, då ligger jag ju i back rätt mycket, ska jag äta tills jag blir +200 eller är det okej att ligga i minus.

jag har inte tänkt på det förrän idag och jag har tränat varje dag.

hmm,tack på förhand, är lite seg hehe :)

2010-04-18 @ 14:32:24
URL: http://trehundratusen.blogg.se/
Postat av: Isa

Jag förstår precis hur du menar! Konstigt det där, 1 bulle är bättre än 2 men då man väl syndat känns det inte så. Lite fel, mycket fel, skit samma typ.Kramar

2010-04-18 @ 20:21:42
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/
Postat av: Fruit

hatar det där; äter mycket, motionerar inget och äter lite, motionerar mycket! sämst är det! ;ofast motion är alltid bra, vare sej om man ätit lite eller mycket :)puss!

2010-04-18 @ 22:15:07
URL: http://onlyfruits.blogg.se/
Postat av: titw

Känner igen mig sjukt mycket och skulle gärna vilja ha lite mer grått i mitt mattänkande! Men det kommer närmare och närmare:)) Älskar biden!

2010-04-18 @ 22:59:21
URL: http://titw.blogg.se/
Postat av: skinnybitch

sv: vet inte än, men cherry sa att dom funkar bra! ska hämta dom på posten imorgon! :D pepp pepp!

2010-04-18 @ 23:00:41
URL: http://jagskablismal.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: ja haha xD Men de var inte kavr så länge på marken max en timme sen var det sol hela dagen.

2010-04-19 @ 13:29:38
URL: http://myobsesssion.blogg.se/
Postat av: b

Det gäller att bryta mönstret, och ändra tankesätt, sjukt svårt, men det går:-]

2010-04-19 @ 20:03:31
URL: http://nevertoothin.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0