Vad tycker ni, egentligen?

Jag har tänkt på en grej, vad tycker ni egentligen om Pro ana och mia forum/hemsidor? Imorgon när jag inte är så trött som jag är just nu ska jag berätta exakt vad jag tycker om dem. Har lite olika åsikter om dem. Men kommentera gärna det här inlägget och säg vad du tycker om pro ana och mia forum/hemsidor och tycker du att de borde finnas kvar?


Kommentarer
Postat av: c

bra fråga, jag har kollat några sidor och tycker man kan få bra tips och pepp osv, men samtidigt så är det inte nyttigt att läsa precis allt möjligt om svält osv. så blandade känslor/åsikter.

egentligen funkar väll hemsidorna på liknande sätt som bloggar.

2010-08-03 @ 22:29:20
URL: http://letsgetthinner.blogg.se/
Postat av: Flickan utan vingar

Nej fyfan! Det bara förstör ännu mer! Helt jävla idiotiskt enligt mig!

Hoppas du mår okej! Ta hand om dig! <3

2010-08-04 @ 11:08:40
URL: http://flickanutanvingar.blogspot.com/
Postat av: Isa

Jag tycker att de ska få vara kvar, vi har yttrandefrihet och det tycker jag ska gälla oavsett. Visst, de kan förstöra för vissa, men samtidigt så måste vi kunna ta eget ansvar över vilka sidor vi själva besöker.Sv: Jag orkar berätta, det var länge sedan.. Men jag kan inte säga så mycket mer än att det var en olycka.Kram :)

2010-08-04 @ 20:14:41
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/
Postat av: sawyer

jag tycker de ska få vara kvar men det borde vara mer tester innan man får "komma in" och sedan borde det vara åldersgräns! även ifall många kan fejka ålder så är det i alla fall ett försök.

Jag tycker att peppen är fel bland, att uppmuntra till svält är fel. att peppa någon som är deppig är bättre , typ som "det är en ny dag imorgon" osv..

jag har slutat vara inne på dem så mycket pga att de är så många unga där så ja... det är skam att vissa 13 åringar sitter där och klagar på sina kroppar, tänker på svält osv.. det är fel.

2010-08-05 @ 13:11:20
URL: http://matmonstret.wordpress.com
Postat av: Kattis

Håller med Isa angående yttrandefriheten och vårt eget ansvar när det gäller vilka sidor vi väljer att besöka. Men samtidigt tycker jag kanske inte att det är jättebra att dessa sidor finns. Men alla har rätt att utrycka sina åsikter så länge de inte kränker någon annan, det är det viktigaste av allt.

2010-08-06 @ 20:07:49
URL: http://iliedtoyou.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Jag tycker det är sjukt och skall förbjudas! Vafan, ska tjejer som är typ 11 år söka på "jag vill bli smal" och sedan hamna på sådana sidor. Det är fan förödande. Som att en 11-12-åring kan ta kloka beslut liksom..? Nej. Tvi.

2010-08-07 @ 17:54:40
URL: http://ljusochsilver.blogg
Postat av: a,

jag håller med isa, samtidigt som mimmi har rätt; i fel "händer" kan det gå illa.

2010-08-09 @ 18:42:29
URL: http://vadtrorvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0