Äcklig är jag

Efter dagens hemska hets kan jag säga att jag har kompenserat lite iaf, tränat i 40 min. Svettigt.
Har ätit 2000plus , äckliga jag.

- 2 dubbelnougat (= ca 100g)
- 1 semla (jag fick trycka i mig en semla iaf, en dag försent)
- 3 mackor utan pålägg
- 3 digestive, lite flingor, russin.
- 1 dl yogurth
- 1 port. spagetti och nån ganska nyttig gryta
- 1 port. glass med chokladsås

Plus säkert något jag har glömt... FY FAN. Behöver jag säga hur fail jag känner mig? Skulle inte tro det...

Hoppas iaf inte att jag väger mer än 56.0 imorgon. Vill inte. Imorn slutar jag sent igen så hoppas att jag inte hetsar imorn igen.
Juste, körde lite styrka. Shiet vad svag jag har blivit :( Undrar om jag tappar muskler istället för fett :O Hemska tanke.
En sak jag har tänkt på, när började era kompisar/familj upptäcka att ni hade gått ner i vikt? Jag har gått ner... drygt 6 kg. Syns ju inte så jättemkt så det är ju inte så konstigt att ingen har kommenterat. Så hur många kg hade ni gått ner när andra började märka?


Kommentarer
Postat av: J

hoppas det känns lite bättre nu efter att du har tränat så du inte mår alldeles för dåligt. fortsätt kämpa imorgon<3alltså, nu än så länge har jag ju bara gått ner 5 kg sen jag började gå ner igen (gick upp massor i höstas) och det har ingen märkt. förra året gick jag ner 8 kg och min syster och mamma sa att mina lår hade blivit smalare, men förutom det så har ingen nånsin märkt nåt faktiskt:S

2010-02-17 @ 21:55:02
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar: jaa ALLTID :@

2010-02-17 @ 21:58:32
URL: http://bymagic.blogg.se/
Postat av: skinny love

imorgon är en ny dag! :) stay strong

2010-02-17 @ 22:03:30
URL: http://skinnylove.webblogg.se/
Postat av: e

vi faller i dessa jävla hets-gropar.. det är bara att dra sig upp och fortsätta, jag vet precis hur det känns, det är vidrigt. grymt gjort att du gymmade!! när jag hetsäter så skiter jag verkligen i allt som har med rörelse att göra, jag blir så arg och trött och bitter.för ett par år sedan fick jag en kommentar av min kompis. då hade jag gått ner 5 kg sen sist vi sågs. men då var det också från en riktigt "uppsvullen" period, så ansiktet var lite smalare, och jag hade en tight tröja på mig, så jag antar att det smalnade av en del.stay strong <3

2010-02-17 @ 22:26:50
URL: http://demia.blogg.se/
Postat av: s

ingen har märkt mina 2 kg iallfall..men det sporrar mig bara att gå er mer :P

2010-02-17 @ 22:41:32
URL: http://nastylittlesecrets.blogg.se/
Postat av: Z

Folk började lägga märke när jag gått ner 10kg. ^^

Ska gå ner 10kg till, sen kan alla avundas mig! ^^Btw - Hetsdagar får vi alla! Stay strong och träna mer! Skäms aldrig över att du äter, skämms över VAD du äter. Vill du ha en godis, så ät den, men se till att ha tränat innan <3

2010-02-18 @ 01:13:40
URL: http://Zeraphina.blogspot.com
Postat av: E

Den enda som har märkt något än är mamma och jag har bara gått ner 3 kilon. Antagligen är det för att mina nyckelben blir väldigt framträdande när jag går ner i vikt, man ser dom t.o.m när jag är tjock! På överkroppen ser jag alltså benigare ut än vad jag egentligen är, på gott och ont

2010-02-18 @ 08:42:38
URL: http://skinnypeople.blogg.se/
Postat av: Fotoramen

Min mamma märker genast. Det räcker med att gå ner ett par kilon så ser hon det. Jag tror att det är mitt ansikte hon tittar på, för det blir genast mindre.Annars märker förhoppningsvis ingen annan, eftersom jag alltid klär mig i stora bylsiga kläder.

2010-02-18 @ 09:38:42
URL: http://fotoramen.blogg.se/
Postat av: 123go

Det kommer bli bättre idag, kämpa!<3

Postat av: angelice

Fem kg. :)

2010-02-18 @ 10:55:52
URL: http://angelices.wordpress.com
Postat av: M

"En sak jag har tänkt på, när började era kompisar/familj upptäcka att ni hade gått ner i vikt?"Idag är en ny dag tjejen. Gårdagens hets betyder absolut ingenting. Det är snart ute ur din kropp igen. Snart snart snart.Precis som E så märker man tydligt på mina nyckelben, men även på min mage. Jag går ner otroligt mycket i "vatten" också, så jag blir mycket fastare i armar osv när jag går ner i vikt. Har gått ner fårn 64 till 55, och de som märkt är mami, papi, storebror typ. TROTS att jag hade baggyjeans igår. Suck!Stå på dig tjejen. Du är duktig.

Postat av: m

eftersom jag hade så mycket att gå ner märktes det väl nästan direkt skulle jag tro. iaf definitvt efter ca 10 kg, då ver det ganska uppenbart. men nu verkar det som att minsta kilo jag går ner märks och misstankarna börjar flyga omkring. jag ligger ändå på ett BMI på 21,9 så jag tycker inte det borde märkas så mycket. men om du gått ner 6 kg bör folk börja märka det snart, skyll på träning och att det skulpterat kroppen, neka viktnedgång! haha. om du vill slippa massa frågor alltså.starkt jobbat för övrigt! och härlig blogg!stay strong!

2010-02-18 @ 12:26:46
URL: http://sabatjonka.blogg.se/
Postat av: -

Inte mycket alls, människor typ märkte det direkt :o så det där med att det "inte alls" märks att jag gått upp i vikt som jag gjort en massa tror jag inte på..

2010-02-18 @ 22:00:54
URL: http://justnotyou.webblogg.se/
Postat av: erica

herregud. ni människor peppar varandra in i döden. det är riktiga vänner det!

tänker ni aldrig då?

det är ingen jävla livsstil att äta så lite, det är en sjukdom, som ni peppar andra att få. ni sitter och ger era vänner en SJUKDOM. sitt o peppa någon med något annat dödligt, som cancer! KOM IGEN!

2010-02-25 @ 19:58:09
URL: http://suddenlythough.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0