kan ju bara säga en sak

SUPERFAIL PÅ MIG. Min kropp börjar ta över mitt psyke, psyket är inte lika starkt längre så kroppens hunger tar lätt över just nu och gör att jag äter. Jag är svag just nu, jag vet.
Hoppas att psyket repar sig snart och kan ta kontrollen igen för jag orkar inte med att hetsa varje dag. Äckel och skamkänslorna sköljer över mig. Allt jag begär är lite kontroll, ska det vara så svårt att ha?
PS: Exfina jag kan inte kommetera i din blogg ...


Kommentarer
Postat av: Lilla A

SV: Den här sommaren MÅSTE bli bättre. Annars vet jag inte vad jag gör!

2010-02-01 @ 16:06:36
URL: http://silentlullaby.blogg.se/
Postat av: J

sv: håller med dig det är jättesvårt!:/ på ett sätt älskar jag att träna men på ett sätt hatar jag det också.. önskar att jag var den som folk såg som "den sportiga hälsosamma tjejen som alltid tränar" typ men så är det inte riktigt:dförstår att det känns jobbigt:/ ibland blir kroppen svag och man behöver återhämta sig lite men sen kan man köra igång igen! det bästa man kan göra är nog att tillåta sig själv att äta mer de dagarna, för att undvika att man hetsar istället (fast det kan såklart vara väldigt svårt). sen när kroppen återhämtat sig sen så kan man dra ner på maten igen. din kontroll kommer komma tillbaka!! hoppas det går bra!!

2010-02-01 @ 21:13:30
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/
Postat av: Isa

Uff... Jag har också hetsat hela dagen, lär väga 100kilo mer imorgon...Vill du ha en tävling med mig? Vi tävlar om vem som kan vara längst utan att varken hetsäta eller kräkas, från och med imorgon? :)2010-02-01 @ 23:40:01
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0