choooklad, chooklad, chooklad.

Shit vilket chokladsug jag har just nu. Sitter nästan och studsar på stolen och tänker på choklad, choklad, choklad. Fy fan vad gott det är! Choklad, choklad. Men ska inte tjata om det mer, vill ju inte göra att ni får ett lika stort chokladsug som jag har just nu!

Nä nu ska jag tänka smala tankar ist. Ska väga mig imorn och sen tidigast på lördag morgon, då hoppas jag att jag kommer ha gått ner lite iaf. Så jag ligger på en mer "anständig" vikt. Men jobbar mot långsiktiga mål, ska vara snygg i sommar på stranden. I somras vågade jag inte bada med mina kompisar, inte en enda gång och vågade knappt träffa dem varma dagar när man var tvungen att ha shorts ... :/ Orkar inte uppleva en till sådan sommar. Orkar verkligen inte. Men jag har chansen att gå ner många kg nu under våren så jag orkar med en till sommar.
Så det är verkligen dags att jag börjar kääämpa NU. Innan det är för sent.

Tack Whisper för din fina kommentar!<3


Kommentarer
Postat av: Lilla A

Känner igen det där med sommaren. Jag avskyr förra sommaren. Jag satt bokstavligt talat bara inne, för jag vågade inte gå utan tjocktröja att dölja armarna med. Vågade inte gå i shorts eller kjol eller annat. Jag tänker fan inte låta den här sommaren bli likadan! Vi får kämpa tillsammans du och jag. :c

2010-01-31 @ 20:42:55
URL: http://silentlullaby.blogg.se/
Postat av: -

Jag känner igen mig själv i det du skriver. Dock vägde jag minde i sommras än nu och jag klarade liksom av att visa mig själv, men det fanns ju fortfarande tider då jag ej klarade av att lämna huset. Dom tiderna är typ varje dag nu..

2010-01-31 @ 21:49:51
URL: http://justnotyou.webblogg.se/
Postat av: Kristina

OMG, NEJ! I sommar ska vi inte sitta inne. Vi alla ska vara superskinny! Come on girls! Jag tänker ha på mig shorts utan att skämmas. Let's stay strong! Du är för bra för att äta äckel-chocklad.

2010-01-31 @ 22:47:21
URL: http://anaandalittlemia.bloggplatsen.se
Postat av: Poopie

Måste ju bara fråga, hur lång är du? (förresten, det är Piwiy här, skaffade en ny äs-blogg)

kramar<3

2010-01-31 @ 23:35:36
URL: http://exfina.blogg.se/
Postat av: elli

nu kämpar vi, vi ska vara så smala och snygga i sommar! take care <3

2010-02-01 @ 11:50:01
URL: http://tomorrowcanwait.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0