Anledningen till...

att jag har varit så frånvarande i flera dagar är för att datan min gick sönder i onsdagskväll. I fredags eftermiddag blev den normal igen, men trots det har jag inte varit inne på den förens nu. Det har dels med att göra att jag fick typ panik när datan inte funkade och jag var så rädd att jag skulle förlora allt jag har på datan, dokument, bilder m.m... Det fick mig att inse något. Inse att jag i princip är beroende att vara inne på datan varje dag. Att datan är mitt liv. Här finns alla människor som förstår mig, här finns min blogg, allting.
Jag vill inte få sådan panik jag fick då i onsdags, därför ska jag försöka ta lite avstånd till datorn. Försöka, okej? Så ska jag lägga in viktiga grejer på en extern hårddisk och datorn skulle få för sig att krascha.


Appråpå igenting, Amanda i Ugly Betty är såå snygg! Plus smal! Det kanske är den största anledningen till att jag tycker hon är snygg iofs, att hon är smal...:/


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Ja, hon är smal men jag tycker det finns snyggare (menar inte på att hon är ful) men killarnas favorit Megan Fox, hon är så jäkla snygg!

2010-06-21 @ 11:26:44
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: stella

jag håller med dig! :) hon är så smal och fin..

2010-06-21 @ 14:08:08
URL: http://fattyboom.blogg.se/
Postat av: Kristina

Iiiihhh!!! Jag älskar Ugly Betty. Amanda + Mark = bitch-time.Skinnyness passar in på Mode.

2010-06-21 @ 20:26:48
URL: http://anaandalittlemia.blogspot.com/
Postat av: fruit

hårddisk låter smart!

och ja hon är snygggg!!!! :)

2010-06-21 @ 21:26:05
URL: http://onlyfruits.blogg.se/
Postat av: Emmy

har du sökt hjälp? dina tankar kommer ta död på dig om du inte söker hjälp vännen... + att du hjälper andras anorexior att bli värre. du kan inte bara tänka på dig själv. du måste tänka på dina läsare, mår dom verkligen bra av det här?

2010-06-21 @ 23:34:42
URL: http://bellify.blogg.se/
Postat av: Emmy

Du är så inne i dina egna tankar så du vet inte hur de påverkar de andra. var inte så ego :/ jag vet hur det funkar med pro-ana!

Så tro mig...

2010-06-22 @ 21:53:57
URL: http://bellify.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0