Jävla helvetes skit (många svärord där)

Jag är misslyckad. Hetsade. Drygt 1700 kcal ligger nu i min mage. För jag har tydligen Bulimi, utan självrensning. Det där men utan självresning låter inte fräscht, men egentligen hur fräscht är det med självresning? Fräschare säger en röst i mitt huvud. Då är maten inte kvar i kroppen i alla fall.
Vill helst bara krya in under täcket och gömma mig. Orkar ingenting, orkar inte träna, orkar inte sitta framför datan och definitivt inte plugga!! Men det måste jag. Fan också.

Kommentarer
Postat av: fatty cake

Du länkade din blogg på anamia.mylava.net; tack! ska börja följa din blogg! Min blogg är lösenords-skyddad; användarnamn lilo och lösenord sprit om du vill läsa.. inte 100% anablogg dock, men mer eller mindre.

2010-03-22 @ 14:47:03
URL: http://annikchen.blogg.se/
Postat av: m

jag måste bara säga att jag tycker att din blogg är väldigt roligt att läsa, eller tja, intressant. den är bra, tänkte fråga om jag får länka till din blogg på min?

2010-03-22 @ 14:55:33
URL: http://sabatjonka.blogg.se/
Postat av: Ari

Lilla sötnos. Det fixar sig, det blir bättre. (Hur dumt det än låter, så är det så)och ddet är faktiskt bättre att inte spy/laxa. Det förstör kroppen så mycket mer än vad 'bara' mat gör.

2010-03-22 @ 15:34:51
URL: http://wheniamqueen.bloggagratis.se/
Postat av: TheaAfter rain there is always sunshine!För att ngt ska gå bra så måste det först gå dåligt! Imon är en ny dag, kämpa på det!Kram

2010-03-22 @ 15:49:09
URL: http://fallaned.blogg.se/
Postat av: Lilla A

Men usch. Jag är likadan, så jag förstår precis. Hetsar hela tiden, känns det som. Klarar jag av att vara duktig en dag blir det dubbel hets dagen efter, liksom. Och jag klarar ju inte av att spy ordentligt heller. Så oftast ger jag upp det. Eller spyr en gång och hetsar lika mycket till, och då kan jag inte spy igen. Jag är misslyckad. Jag fattar inte varför jag fortfarande finns kvar.

2010-03-22 @ 16:32:26
URL: http://ricecookie.blogg.se/
Postat av: J

förstår verkligen om det är svårt- men jag tycker trots allt att du ska försöka vara glad över att du inte spyr. det känns nog bättre för stunden att spy efter hets, men var glad över att du inte har kommit in i spyträsket med alla de negativa följder som kommer av det. kram<3

2010-03-22 @ 18:36:52
URL: http://novemberonsdag.blogg.se/
Postat av: Jos

SV: Tack så mycket :)Gumman, det är jättebra att du inte spyr. Det förstör din kropp så himla mycket och speciellt hjärtat. Det finns alltid en morgondag och alltid möjligheter att göra det bättre. Om det har blivit för mkt hets så borde du kanske sluta tänka på mat i några dagar och äta "normalt" och samla kraft och sen ta tag i maten. <3 take care gumman <3

2010-03-22 @ 18:37:36
URL: http://itstimeforthin.blogg.se/
Postat av: Isa

Sv: Haha! Men att du känner igen mig i det jag skriver är inget bra tecken ;)Att spy/laxera är inte frächt, mycket frächare att låta maten passera än att sitta på toan några timmar efter att man svalt 10 lax... Eller att torka spya från håret, ansiktet, toan, fy fan! För att inte tala om vilken skada kräkningar/laxeringsmedel gör på kroppen... Och det mesta i kaloriväg hinner kroppen ändå ta upp, tyvärr. Börja inte med något sådant, det är inte värt det och det är inte ett dugg frächare, tvärtom.Jag gillar din nya header! :)Ta hand om dig, kramar

2010-03-22 @ 21:59:40
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/
Postat av: Sanna

Har typ samma grej, hetsäter men klarar inte av att spy upp det sedan... Det gör så in i helvetes ont i halsen då :/ Plus att jag skulle må så dåligt psykiskt(mer än vad jag gör nu).

Bra blogg!<3

2010-03-27 @ 14:36:16
Postat av: alice.

Precis så har min helg varit. Nej, hela vecka. Åh., jag har verkligen gått upp i vikt.

Åh. Nu måste vi kämpa. Vi klarar det!

2010-03-28 @ 12:23:50
URL: http://sommarregnsdans.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0