varför varför varför

Det är inte sant! Jag har blivit sjuk, igår hade jag iofs fruktansvärt ont i halsen och idag har det blvivit ännu värre. Mer ont i halsen, snorig, hostig... GAHHH!! Jag som skulle träna. Nu kan jag inte göra det :S Alla äckliga kilo jag hade gått ner lär väl komma tillbaka utan träning. Är jag sjuk har jag dessutom inget att göra = jag äter.
Varför händer detta NU?


Kommentarer
Postat av: Li.

känner igen mig i det där tjejen.. men det är bara att försöak kämpa emot ♥ . när man är sjuk tkr man synd om sig sjävl.. och då tar man till maten. mna tror att det får " mig att må bättre " och man tänker inte så mkt på febern ellerh ur ont man har om man bara har lite gött omkring sig.. det är sjukt att hjärnan fungerar så.. men tyvärr.. ♥så fort jag blir sjuk så är det "godis, glass , chips som alltid kommer göra sker och ting bättre.. men hur fan skulle godiset kunna sänka febern ? usch.. kämpa å gumman (L) ♥ . det är klart att du ska unna dig när du mår dålit.. bara du inte låter ångestren knacka på dörren sen..stay strong ♥ jag vet att du klarar det !!!

2010-03-04 @ 09:36:47
URL: http://slutaaldrigkampa.blogg.se/
Postat av: Li. ♥

lägger till dig på bloglovin :) ♥ vill ju se hur det kommer gå för dig i ditt kämpande . du peppar mig också gumman när jag får skriva av mig .hoppas du får en bra dag . (L)

krya på dig . styrkekram!

2010-03-04 @ 10:18:30
URL: http://slutaaldrigkampa.blogg.se/
Postat av: A

Kämpa på! Du fixar det!Be strong, be thin!/A

2010-03-04 @ 13:09:27
URL: http://eat-ana.blogspot.com
Postat av: alice.

Var stark!

2010-03-04 @ 21:12:56
URL: http://sommarregnsdans.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0