Problem!!

Tjenare mina fina flickor! Fredag idag. Min syrra ska på bio med sina kompiar och jag som är tråkig som fan lär väl sitta ensam hemma. Kanske kolla på "Se upp för dårarna" på TV eller kolla på något på datan kanske. Älskar hon den där blonda i "Se upp för dårarna", Elin tror jag att hon heter. Så snygg plus en härlig personlighet:) Allt som jag vill ha.

Juste. En av mina gamla kompisar som jag nästan aldrig träffar längre frågade om jag skulle hänga med ut på krogen imorn. Halva min kropp skriker "Neeeej!!" men jag vill inte förlorar dem HELT. Men jag orkar inte gå ut på krogen och festa. Orkar inte. Vill inte. Skulle hellre vilja träffa dem på typ en filmkväll. Sitta hemma hos nån, kolla lite på film och prata lite. Kanske bara några styckna. Det låter som en ganska smärtfritt kväll men en kväll på krogen betyder att jag kommer behöva sitta och ha en massa ångest för jag är så jävla blyg rent ut sagt. Vet inte om jag ska följa med än. Sa ja men det går ju alltid att ändra på. Att säga att man har ont i magen är väl en ganska smidig undanflykt?

Gah.


Kommentarer
Postat av: Kristina

SV: Tack! Det gick bra på provet! :)Om jag var i ditt ställe skulle jag ha sagt NEJ. Om det är en riktig vän så accepterar den det.

2010-09-24 @ 20:35:29
URL: http://ibelieveinrevolution.blogspot.com
Postat av: a.

tittar på se upp för dårarna nu, fniss :)

jag gillar inte heller att gå ut på krogen...

2010-09-24 @ 21:27:51
URL: http://hhallonpuss.blogg.se/
Postat av: Em

Jag känner likadan. Har ätit helt fel och förtjänar inte att gå ut. Vad är det för kul om folk bara stirrar på en jämt, kollar ut alla fel på dig, allt fett på kroppen. Usch inte förens jag är smal, eller inte har ätit mycket den dagen. Känner mig smalare då iaf

2010-09-25 @ 18:21:53
URL: http://ettnolltva.bloggplatsen.se
Postat av: Ano

Håller mig dig, Elin i filmen är grym :)

2010-09-27 @ 11:59:57
URL: http://anoslash.blogg.se/
Postat av: sara

jag har inte sett se upp för dårarna faktiskt! är den bra? :)

2010-09-27 @ 12:15:01
URL: http://sarabraceface.blogg.se/
Postat av: Lucas

Hejsan, vad göres? :)

2010-09-27 @ 12:46:22
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här tack:

Namn:
Kom ihåg mig!
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0