Header !

En snabb grej bara: Jag tycker det är så roligt att pyssla med att göra headers, om det är någon som vill att jag gör en header till din blogg är det bara att kommentera inlägget eller skicka ett mejl till [email protected] !
NU slipper ni mig i ett par dagar:)

Cookie filosoferar

Ska åka lite senare idag så hinner med att skriva åtminstone ett blogginlägg till ;)

Kollade på Let´s dance igår, o Gudrun åkte ut. HAHA!! Hon var den jag ville och trodde skulle åka ut. Visst, hon var kul i början men efter ett par program var hon inte lika kul längre.

Min dag började veeeerkligen bra, åt ett par rutor choklad från igår. Bad. Men när jag är i Spanien kan jag iaf inte äta lika extremt mycket som jag har ätit de här dagarna. Ni förstår, jag hatar att äta med andra. När jag är själv, kan jag trycka i mig hur mycket som helst. Men när jag äter med andra, nä då kan jag inte äta så mycket. Att äta med kompisar i skolan har jag alltid tyckt varit jobbigast, därför äter jag ju inte lunch numera alls för det är så jobbigt.
Men med familjen har jag inte tyckt det har varit så jobbigt, fram tills nu och en tid tillbaka. Tycker bara det blir jobbigare och jobbigare att äta med familjen nu. Ingen ska behöva se mig äta. Ingen vill se ett fetto äta.
När jag är i S. kommer jag inte ha någon tid för mig själv = jag kan inte trycka i mig mat = mindre mat = viktnedgång!
Tror inte jag kommer gå ner i vikt, nej. Men hoppas iaf på att inte gå upp som jag har gjort konstant sedan drygt 1 vecka tillbaka!!


Önskar er alla ett fin fint lov:)<3


Jag drar söderut

Fotoramen.blogg.se: Kommer inte in på din blogg!
 
Lov!
Kom på det typ för några dagar sen, det är ju fan lov nästa vecka. Kändes som jullovet var nyss ju :O
Jag ska faktiskt lämna er några dagar under lovet, ska bort. Imorgon flyger jag till Spanien, ska vara där några dagar men sen är jag tillbaka och kan blogga igen! Ska bli skönt att få komma bort lite, blir som en liten nystart sen när jag kommer hem igen! Bryta lite mönster. Mitt mönster har ju blivit den senaste veckan att svälta fram tills fyra halv fem tiden då jag vanligtvis kommer hem från skolan. Sen tjocka i mig mat. Hoppas verkligen jag lyckas bryta mönstret!

Måste sticka nu, ciao på er mina gulliga bloggläsare!:)<3


Likgiltig!!

Varför känner jag mig så likgiltig till allt just nu? Ingenting spelar någon roll. Vad gör skillnaden om jag är smal eller tjock? Ingen kommer gilla mig bättre för att jag är smal.


Lugnet före stormen

Jag känner mig lugn. Jag har 200 g choklad som bara väntas på att få ätas upp. Samtidigt är jag rädd för ångesten jag vet att jag kommer få efteråt, när jag ligger och kvider för jag är så mätt.
Fet, ful och äcklig. Det är jag.
Vill så gärna kunna svälta mig själv, men det är lika bra att erkänna för mig själv. Jag klarar inte av det just nu!
Alla har väl svackor ibland?

 Vs
Vad väljer du?


Tjockisen äter

Sitter här o tjocka vindruvor. Känns bra, not?
Det verkar inte som någon av mina läsare inte är så haj på crosstrainer för ingen svarade på min fråga :/ Får väl försöka leta information själv då!
Är på lite dåligt humör, ursäkta. Men måste verkligen skriva en labbrapport men orkar bara inte. Får väl "ta mig i kragen" och bara göra den för den måste bli klar!


kanske inte riktigt som jag hade tänkt...

Tja tja!
Har haft fullt upp hela dagen, jag som sällan har fullt upp! Först var jag ju på praktiken med djuren, synd att det bara är tre dagar kvar. Det är roligt med praktik! Sen var jag på bio, såg Snabba Cash. Har hört mycket gott om den men jag gillade den inte alls. Kan bero på att jag hade vissa svårigheter att förstå den (alla personer såg ju lika dana ut!!). Dagen gick inte riktigt som jag hade tänkt mig, tänkte att jag inte skulle äta något till bion. Jag hade helt glömt att folk brukar äta godis till bio. Mina kompisar köpte godis, blev så sjukt sugen så var tvungen att köpa till mig själv oxå :/ Bra Cookie, bra. Ännu mer fail.
Har käkat middag nu när jag kom hem, någon grönsaksgryta. Gott var det iaf.
Ska plugga lite nu och sen ska jag sussa, det tär på krafterna att ta hand om djur!

Juste, jag funderar på att köpa en crosstrainer. Har hittat två som verkar bra, en för 2000 och en för 4000 spänn. Vet att många av er kör crosstrainer så har en fråga till er, den ena crossen har 24 program och den andra har 8 nivåer tror jag att det stod. Är det värt att betala 2000 spänn till för att få 24 program istället för 8 "nivåer/motstånd"?



Gulligt spel!

http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm 
Gulligt kanin spel, hoppa på klockorna för att få poäng :) Är lite smått beroende av det spelet, 13 miljoner ligger mitt rekord på. Kan du slå det?:P

egypten 105  Kom precis hem från stranden :D
Paow. Så snygg. Avis? Nä varför skulle jag vara det?


Varför

Varför varför varför?
Återkommer imorn!

Tävling

Jag är med i en tävling hos http://controool.blogg.se/ ! Nu jävlar!!


Sprillans nytt!;)

Kände för lite förändrig så knåpade ihop en ny header plus lite nya färger! Hoppas ni gillar bloggens nya utseende!:)

I´m giving up? No.

Imorgon, imorgon och resten av veckan ska jag köra stenhårt!! Har gått upp flera kilo så ska verkligen bli av med dem nu, har ju sagt förut att mitt mål var att väga 55 den 1 mars. Ändrade det till att jag ska väga 55 på måndagen när skolan börjar efter lovet. Risken är stor att jag inte klarar mitt mål men jag ska kämpa, kämpa. O det är ju det viktigaste, att man inte ger upp.
And I will never, ever give up

bcf9d63f-1.jpg think thin image by caaaity


Hata är ett starkt ord...

Jag ogillar starkt Blogg.se just nu, hade skrivt ett långt och tilltänkt inlägg så när jag ska publicera det tänker den ett långt tag och sen är allt borta, serven var väl överarbetad eller något i den stilen...
Har varit och köpt 350 g choklad som jag ska festa loss på, härlig lördagskväll. Ångest som enda sällskap, härligt säger jag bara...
Pappa nämde förut idag att jag såg smalare ut, usch vad jag hatar när just han säger så. Om det hade varit någon annan som hade sagt att jag såg smalare ut, då hade jag blivit glad. Men inte när han säger det. Det får mig bara att känna mig ännu äckligare än vad jag redan känner mig ... Vi har väl en "speciell" relation min pappa och jag antar jag...
Han har förstört mitt liv. Han är grunden till att jag fick äs. Han är/var alkoholist. Förut drack han varje dag. Förstår inte hur jag stod ut. Nu är det "bara" fredag och lördagkvällar som är jobbiga. Han har lovat mamma att inte dricka i smyg mer när hon var nära på att flytta ut för ett halvår sen. Jag vet att han dricker i smyg ibland, jag hör när han gör det. Blir så jävla förbannad då, han tror att jag inte märker. Fy fan. När han blir full blir han otrevlig. Jag pratar aldrig med honom när han har druckit, eller undviker att göra det i alla fall. Håller mig bora från han så jag slipper umgås med honom. Tycker bara så synd om mamma som tvingas umgås med honom när han är full. Nu har han druckit så har undvikit honom under kvällen och det tänker jag fortsätta med.
Men när han är nykter är han en bra pappa, ibland.


Stress

Vad kommer det bli av mig egentligen?
Bara undrar...
Försöker söka sommarjobb. Men hittar fan ingenting man inte behöver vara 18 för. Fyller 18 i slutet av sommaren. Vart ska ni jobba i sommar?

Mitt misslyckade liv

Mat. Mat är mitt liv.


Not pretty today either

Jag blir så härligt glad varje gång jag går till min blogg och har fått några nya superfina kommentarer, ni är så söta så :)<3
Men idag känner inte jag mig söt, inte för jag brukar göra det. Men idag, usch. Tjock, fet, ful och äcklig. Vill inte gå utanför dörren helst, men jag är så mat sugen (har redan käkat för en hel vecka idag känns det som) måste jag ta mig till en affär. Får se om jag orkar det eller om jag fortsätter länsa kylen och skafferiet som jag redan har gjort sedan jag kom hem från skolan. Fick sluta tidigare för det var något möte vi skulle ha som blev inställt eller nått i den stilen ...
AHH, det kryper en myra på väggen. Vart faaan kom den ifrån? :O Tänk om det typ finns ett myrbo någonstans i mitt rum ... Hjälp.


...

Förlåt mig. Jag är dålig.


Äcklig är jag

Efter dagens hemska hets kan jag säga att jag har kompenserat lite iaf, tränat i 40 min. Svettigt.
Har ätit 2000plus , äckliga jag.

- 2 dubbelnougat (= ca 100g)
- 1 semla (jag fick trycka i mig en semla iaf, en dag försent)
- 3 mackor utan pålägg
- 3 digestive, lite flingor, russin.
- 1 dl yogurth
- 1 port. spagetti och nån ganska nyttig gryta
- 1 port. glass med chokladsås

Plus säkert något jag har glömt... FY FAN. Behöver jag säga hur fail jag känner mig? Skulle inte tro det...

Hoppas iaf inte att jag väger mer än 56.0 imorgon. Vill inte. Imorn slutar jag sent igen så hoppas att jag inte hetsar imorn igen.
Juste, körde lite styrka. Shiet vad svag jag har blivit :( Undrar om jag tappar muskler istället för fett :O Hemska tanke.
En sak jag har tänkt på, när började era kompisar/familj upptäcka att ni hade gått ner i vikt? Jag har gått ner... drygt 6 kg. Syns ju inte så jättemkt så det är ju inte så konstigt att ingen har kommenterat. Så hur många kg hade ni gått ner när andra började märka?


GAAAAHHH!!

Vad trött jag blir på mig själv.
Fick se tre femmor imorse när jag ställde mig på vågen. Great!
Men så hetsar jag såklart när jag kommer hem från skolan, mindre Great! Faktiskt inte Great! över huvudtaget :'(

Vill dö. Eller inte just dö. Jag önskar mer att jag bara kunde försvinna ... Poff. Alla minnen folk har om mig raderade. It will be as if a never existed. Ingen känner någon saknad efter mig. Som jag inte ens hade trampat på den här jorden och lämnat spår.
Jag vill försvinna, inte dö.


Bara massa babbel

Nu sitter resten av familjen och äter semla. Det gör inte jag.
Mamma blev irriterad för att jag sa att jag inte ville ha. Då blev jag irriterad på henne som blev irriterad på mig bara för jag inte "ville" äta semlan (såklart jag vill äta den där jäkla semlan, men vad jag inte vill ha är ångesten efteråt).

Slutar tidigt imorn kom jag på, har faktiskt varit skönt på något sätt att komma hem vid halv fem. Äta lite yogurth, ett äpple... O sen middag. När jag slutar tidigt är risken för hets typ 840 % högre. Inte kul.

Hoppas verkligen att jag har gått ner tills imorn nu, har ätit drygt 500 kcal idag med och cyklat 40 min. Helt genomsvettig som vanligt vart jag ;)

Ska försöka sova tidigt idag, det tar på krafterna att prakitsera, det gör det verkligen:)


...

http://www.angelfire.com/emo/temo/bulimi.htm 
Jag känner igen mig i allting. Jag vill inte vara bulimiker!!!!!!!

... det är frågan

Är fruktansvärt trött idag med,  dock lite piggare än när jag kom hem för en halvtimme sen. Har nämligen fyllt på med energi, yogurth och äpple. åh, vad jag älskar yogurth. Det är verkligen något jag skulle kunna äta hur mkt som helst av. MUMS.

Semmeldagen idag. Egentligen, vem fan kommer på en sån dag? Måste varit en riktigt tjockis.
Det finns två viljor i mig just nu, en liten svag röst som säger att en semla kan jag ju äta. En är ju inte såå farligt, du blir inte fet av en.
En annan, högre röst säger att det är klart jag inte kan äta en semla. Du är inte ens värd att äta en semla, du är för tjock. Tjockisar äter inte semla, om dem inte vill bli ännu fetare förstås...
Det är den svaga rösten och är väldigt sugen på att lyssna på för tillfället.
Semla. Gråter snart av tanken, älskar det.
Beslutsångest.
Inte blir det bättre av att jag inte alls hade gått ner imorse, jag hade gått upp. 0,1 kg. Hallå, jag låg ju på minus igår med tanke att jag cyklade bort minst 350 kcal och fick mycket motion på praktiken. Va fan?
Viktuppgången gjorde mig väl inte precis motiverad att verkligen försöka stå emot semla. Åh.


Hur blir det för er, semla eller ingen semla?

Dissade Mia:D

Har ätit drygt 500 kcal idag, känns helt okej. Trodde ett tag att jag skulle hetsa, var nästan lite läskigt. Ska berätta.

Stog och diskade efter maten, ensam. Så helt plötsligt blir jag så jävla sugen på allt. Choklad, bullar, bröd... You name it. Särskilt sugen blev jag på mandelmassa av nån jävla anledning :O Kanske för har hört ordet "semla" flera gånger den här dagen så det har blivit inprintat i min hjärna. Fult, äckligt ord. Men men, försökte koncentrera mig på disken och inte tänka på mat.
Jag blev klar med disken, men åh så sugen jag var på mandelmassa. En liten bit kan jag ju ta? Bara en liten... Dock brukar det ju aldrig sluta vid den där lilla biten...
Men jag öppnade skafferiet och tog en liten bit mandelmassa. Åh så gott det va. Sjukligt gott. Tog ett digestivekex. Tog en till. Insåg att snart är jag fast i köket bland maten. Hällde upp en dl yogurth och bestämmde mig verkligen för nu, NU går jag ut ur köket. Så bara gjorde det. Åt inget mer. Slutade inte i katastorf bara för jag tog den lilla mandelmassbiten.
Coolt.
Va tvungen att gå in i köket en till gång senare, blev direkt jättesugen på mat. Men nej, jag skyndade mig ut ur köket och satte mig på träningscykleln och körde stenhårt i 40 min. Cykeln visade - 250 kcal, flera olika internetsidor säger mellan 400-600 kcal. Hmpf.

Hoppas på en liten viktnedgång iaf tills imorn...


Tröttis

JAG. ÄR. HELT. SLUT.

Snacka om jobbig dag :O :) Har suttit typ 1 h sammanlagt sen vid åtta imorse, tills typ halv fyra :O Snacka om att bränna fler kalorier än en vanlig skoldag :)

Nu ska jag plugga och sen laga mat till mig och familjen, nån soppa :) Vi hörs kanske ikväll!

Dagens in och ut

IN: Alldeles för mycket.

UT: 40 mins cykling ( gick trots träningsvärk!:) )

Hoppas på att jag inte väger mer än 56,0 imorgon, vill inte väga mer. VILL INTE.

Har gjort upp några planer inför nästa vecka, för så här kan jag inte fortsätta. Vilken dålig vecka alltså.

Måndag - gick bra
Tisdag+Onsdag - skitdåligt
Torsdag - dåligt
Fredag - Bra!
Lördag - BRA!
Söndag- dåligt

En positiv sak är iaf att jag har tränat hyfsat duktigt den här veckan, det är jag glad över:) Nästa vecka hoppas jag kunna träna ännu mer!

Har praktik nästa vecka med djuren på skolan, ska bli skönt att inte behöva sitta still och räkna matte utan få röra lite på sig. Städa hos djuren, mata dem m.m. Blir lite motion :) Dessutom slutar jag sent så kommer väl inte hem föräns vid halv fem = lite tid att hetsa på.
Dock är jag inte helt skolfri, har ganska många läxor att göra :( Suck.

Hoppas er vecka var bättre än min, men nästa ska bli bättre:)<3


Mer mer mer!!!

Har ätit:

1 nyttig macka
1 dl lättyogurth
1 äpple

Jag vill ha MEEER.

THINK THIN.


Smääärta

Glad alla hjärtans dag:) Inte för alla hjärtans dag är något särskilt för mig, betyder typ geléhjärtan och nougathjärtan i mängder.

Sitter här och chillar lite granna, men ska skriva lite labbrapport nu, den ska ju vara klar imorn...
Vill träna, men har sån jäklans träningsvärk så det kan nog bli lite svårt :/ Vågen var snäll mot mig imorse, 55,9 visade den. Jag hoppas dagen går bra så att den fortfarande visar 55 imorn.

Nä nu måste jag försöka få den där jäkla rapporten gjord, boooring.

Ha det bra tjejor, stay strong!<3


Ett måste


Om ni gillar Twilight måste ni bara kolla på den här om ni inte har sett den :) Har sett den så många gånger sen den kom ut, verkligen jättebra.
Plus bra thinspo, "Bella" har rikigt fin kropp:D Dock rätt "platt" ...

Me like:)


Käk

Har precis käkat middag, lite ungspotatis och kött. Inte sååå baaad iaf.
Vill träna men vågar inte, mamma skulle flippa. Hon vet att jag inte har ätit mer än ett äpple idag så det är bäst att köra lite träning på rummet eller så.
Kanske går M&P ut en stund efter maten så kan jag cykla lite iaf, skulle kännas bra. Är rädd för att hetsa ikväll, men får inte göra det. Har lixom hetsat typ tre dagar den här veckan, det räcker lixom!!


Jävla bullar

Det stinker (jaa!) bullar i hela jävla huset eftersom mamma har bakat. Bullar... Förbjudet. SÅ förbjudet.

Bara massa thinspo:)
























STAY STRONG<3


I feel good

Har tränat i en timme nu, kändes bra. Mina muskler i armarna känns spagettiga och magmusklerna kommer smärta imorgon. Härligt ;)

Nu väntar läxor. Fast funderar på att skjuta upp dem lite och göra dem om några timmar, jag känner för att rita och bara slappa nu :) Gärna med en stor skål med godis, men nej. Inget godis eller skit för mig.
Om både lördagen och söndagen går bra har jag lite förhoppningar att ligga på samma vikt som jag låg förra måndagen, alltså inte ha gått upp under denna fail-vecka.


Elin Kling<3


Tiden går fort (även när man har tråkigt)

Hjälp vad tiden går fort. Redan lördag. Igen! Låter säkert som en gammal kärring nu, dem säger ju alltid att tiden går så fort men det är faktiskt sant :)

Tränade 40 minuter på träningscyklen igår, jobbigt som fan. Men det gav resultat, gick ner några hg :) Väger alltså 56,6 kg nu. Ganska dåligt men tanke på att jag vägde 56,2 förra veckan. Men aja :/

Ska träna om ett par timmar, muskel. Det behövs, mina muskler är i princip obefintliga så det är nog bra att dem får tränas lite ;)


Den här filmen vill jag se, Taylor är ju med!:)


Alla hjärtans dag lunch

Cyklade 40 min på träningscykeln igår, 40 extremt jobbiga minuter.
Men det var det värt när jag ställde mig på vågen imorse och jag hade inte gått upp något.


Idag var det "Alla hjärtansdag lunch" i skolan. Hallå, alla hjärtans dag är på söndag.
Det blev pannkakor med sylf och grädde. Jag åt några tuggor morötter. Förstår inte. Det verkade som alla lassade för sig en hel hög med pannkakor och sylt och grädde. Även flera riktigt smala tjejer, förstår inte. Hur kan dem äta massa pannkakor, sylt och grädde och fortfarande vara smala?
Förstår inte.

Matematiskt samband

Jag går NV, därför har jag tagit fram ett litet matematiskt samband mellan stress och ätande för mig:

Stress --> Äta.
Äta --> Stress x2
Stress x2 --> Mat^2

Jag är stressad.


Poesi =)

Man kan heta Sten men inte Grus
Man kan heta Tindra men inte Slockna
Man kan heta Liv men inte Död
Man kan heta Björn men inte Älg
Man kan heta Stig men inte Väg
Man kan heta Maj men inte Oktober
Man kan heta Svala men inte Kråka
Varför?

Jag kan inte äta frukost för jag tänker på dig.
Jag kan inte äta lunch för jag tänker på dig.
Jag kan inte äta middag för jag tänker på dig.
Jag kan inte somna, för jag är så hungrig.


Kommande planer

Har läst era kommentarer till min fråga nedan, tack för era svar:) Jag tror inte jag formulerade frågan riktigt rätt, menar om ni tycker dem åren med äs har varit bortkastade. Eller jag brukar iaf tänka mycket på hur mitt liv skulle kunna sett ut utan äs, kompisar, kanske pojkvän, lycka, frihet...

Men vi kan skippa den här disskussionen nu :)

Som ni kanske förstår har min dag inte alls gått bra. Köpte en Nutella burk som jag satte i mig helt själv (kommer alltid ha dåliga minnen av nutella i framtiden...). Mjuch. Vill jag bli fetare än vad jag är? Hm, tydligen.
Nu ska jag ta mig i kragen, träna. Inte nu, men imorgon. Bra Cookie, skjut upp allt till morgondagen som du gör med allt annat. ... :@

Har kommit på en liten plan, ska dela med mig den till er (mest för jag vill ha den uppskriven någonstans).

Om jag väger mindre än 56.0 på söndagkväll/måndagmorgon kan jag äta 1000 kcal/dag + träning varje dag under v. 7.

Om jag väger mellan 56.0-57.0 på söndagkväll/måndagmorgon ska jag köra en kolhydratfridiet under v. 7.

Om jag väger över 57.0 på söndagkväll/måndagmorgon ska jag övertala Mamma om soppdieten som verkar väldigt bra, så ska jag köra den under v. 7.


Fråga

Har en fråga till er, kära bloggläsare. Ångrar ni att ni fick en ätstörning? Skulle ni hellre leva ett "normalt" liv där tankarna inte hela tiden kretsar runt mat, träning, kcal? Svara på frågan så ska jag oxå svara på den sen:)


desperat

Har svarat på era kommentarer men många av bloggarna säger att det har skett något knas så kommentaren kanske inte har kommit fram :/ Men har iaf försökt att svara på dem.

Fortsätt inte att läsa om ni inte är intresserad av att höra mina arga tankar just nu.

(IMORN, DÅ JÄVLAR SKA JAG KÖRA HÅRT. INGET FAIL IMORN, BARA LITE MAT, TRÄNING OCH PLUGG. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT JAG ALLTID HETSAR NÄR JAG ÄNTLIGEN BÖRJAR GÅ NER I VIKT. SKA JU FAN SE 55:AN DENNA VECKA, ANNARS...
ÅH VAD FÖRBANNAD JAG ÄR. ÄCKEL. ÄCKEL. ÄCKEL.
ÅHHH!! MAGEN ÄR HELT UPPSVÄLLD AV ALL JÄVLA MAT. FETTO. IDAG PÅ LUNCHEN I SKOLMATSALEN VA ANA MED MIG, VILLE SÅ GÄRNA ÄTA LITE FISK, BARA SMAKA LITE. MEN NÄR JAG VILLE TA GAFFELN TILL MUNNEN PRATADE HON MED MIG, SA ATT JAG BLIR FET OM JAG ÄTER FISKEN. SÅ LÄT BLI. JÄÄÄVLA MIA SOM TOG ÖVER SEDAN, FYFAN. NU)

Nu anser jag att jag har klagat klart och ska plugga, sova och imorn ta tag i saker och ting (jävla fetto)

fat-ass-britney.jpg image by efaisalz urk.


Tårar

Jag vill bara gråta. Önskar att jag var starkare.


Jag undrar...

... om jag har bulimi? Istället för att kräkas, svälta för att inte gå upp i vikt.


Mår illa, nu igen

Den här gången vet jag att det är för jag har ätit för mycket.
Jag lutar väl typ 90% åt Mia-hållet, hetsar oftast flera gånger i veckan. Kompenserar med svält.
Pannkakor, bröd, pasta, choklad... Det var urgott från början (hade suttit halva dagen och planerat vad jag skulle hetsa när jag kom hem), nu är jag bara äcklad över mig själv och allt jag har ätit. Huvudet snurrar. Jag hatar känslorna efter hets, tänker: Aldrig mer igen. Om några dagar är man där igen. Jag hatar det.
Usch jag är fan sjuk.


Äpple päpple

Mums säger jag bara, vi har supergoda äpplen här hemma! Oj så gott det var ;)

Blev pasta till middag. Bara pasta utan protein, inte så jättebra direkt :/ O majs. Åh, vad jag älskar majs<3 Synd att det innehåller mkt kalorier:/
Så tippar på att jag har fått i mig drygt 800 kcal idag. Cyklade i 40 min, svettades riktigt mkt idag ;) Så drygt - 300 kcal räknar jag med. Alltså ligger jag på plus idag, mycket plus. Känns inte så bra men hoppas på att jag ligger kvar på samma vikt som jag låg på imorse imorgon. Hoppas.



Mår illa

Usch vad jag mår illa just nu, sitter och flämtar lite smått för usch så illa jag mår.
Vet inte om det är 2 dl yogurth, 1 fullkornsmacka och 1 äpple som just nu ligger i min mage som ligger bakom mitt illamående...
Urk. Middag strax. Pasta. Ska träna sen! Behövs verkligen efter "melliset" jag åt.

Frusen

Usch, det är sjukt kallt hemma hos mig. Inte kul, men nu ska jag se det postivia med det, jag bränner fler kalorier! ;)

Känner mig duktig idag, satt kvar i skolan och pluggade i drygt en timme med en kompis. Visste att jag inte skulle få något gjort om jag åkte hem, det var väl duktigt av mig? :) Hindrade mig från att hetsa oxå, ännu bättre.

Sen väntar mer plugg (kemi, matte, engelska och säkert något mer:S) och förhoppningsvis träning och bara lite mat. Får se om jag hinner med att träna lite, det borde jag göra. Om jag tränar på motionscykeln så går bara drygt 50 min bort av kvällen. Då borde jag hinna plugga hyfsat mycket iaf :)

Nu ska jag kommentera i era bloggar, woho!:) Det är så roligt att läsa hur det går för er alla.

Oj, höll på att glömma... Ni har väl märkt att jag har kommit ett kryss närmare mitt mål i tabellen till vänster?:P


Längtar ni till sommaren? Det gör inte jag.


Dagens ut och in

Time passes. Even when it seems impossible. (Bella Swan, New moon)

IN:

Frukost:
-
Lunch: 1 äpple, ½ dl yogurth (Wie, nu kan jag stava till det!:P) ~100 kcal
Mellis: 1 surdegsmacka utan pålägg (Muuums...) ~ Ingen aning, hembakat.
Middag: Gryta med bland annat vitkål, lök, paprika, fläskfilé, 1 liten potatis. ~ 300 kcal

UT:

Skidåkande -150 kcal
Motionscykling  - 185-311 kcal

Blir lite fundersam med det här med kaloriförbrukningen för motionscyklingen, cykeln säger att jag har bränt 185 kcal på 30 mins cyklande. Internet säger 311 kcal för en halvtimme. Vilken siffra ska man lita på?
Cyklar alltså i en halvtimme med hastiheten 30 km/h ... Vilken siffra tror ni stämmer?


Ville bara visa er en bild på Victoria Justice för hon har så jäkla snygg kropp, ignorera den understa bilden ;) O Taylor Launtner är så snygg:)


Förfrusna tår

Har precis nästan fått mina tår förfrusna, va ute och åkte lite skidor och fy fan vad jag frös om fötterna. Inte roligt. Tur att jag fick lite motion av det, behövde ju förbränna äpplet och yogurthen (hur stavas egentligen yougurth? Som ni märker stavar jag det olika hela tiden:P) som blev min lunch.
Igår var jag inte så trött, idag är jag däremot trött. Har endel plugg att göra, men skjuter nog upp det några timmar. Lättast att göra så, för stunden iaf ;)

Juste, idag är det blåsningen. Det ska jag se! Med Katrin, haha ;P

Vad gör ni idag denna helt vanliga söndag?


Hihi

Kära vänner, ni lyckades ge mig besöksrekord igår :D Inte för jag bryr mig sååå jättemycket men det är så roligt att fler och fler läser min blogg :) O fortsätt kommentera. Det är ni väldigt duktiga på:)<3

Måste bara berätta det här för er, åt typ nästan 2 dl vaniljyogurth (så jäääkla gott) på kvällen och lite godis :/ Men, hade gått ner till 56,2 nu imorse! Fatta, 1,2 kg kvar att gå ner till första mars. Ligger jag kvar på 56.något imorgon ska jag kryssa i tabellen ;) Wie!


Förresten...

Kollade in min statisk nyss (som jag typ aldrig brukar göra:P), om fyra personen besöker bloggen innan kl. 00 så har jag besöksrekord :) Trevligt värre:P

Beck!

Blev inte melodifestivalen, det blir Beck halv tio ist på TV4+ :)
Nu måste jag gå o kissa innan jag kissar på mig efter all funlight, puss på er<3:)


Ny design :)

Vad tycks om den nya designen? Blev rätt nöjd iaf, man kan ju aldrig bli helt nöjd!;)


Melodifestival

Melodifestival: Titta eller inte titta?

Har inte skrivit så mycket vad jag äter i bloggen kom jag på nu, bara för det ska jag skriva vad jag har ätit idag:)

IN:

Frukost: 2 glas funlight ~ 4 kcal
Lunch: -
Mellis: 1 mentos, två glas funlight  ~ 12 kcal
Middag: Kycklig, ris, sallad, lite sås  ~ 400 kcal


UT:

Promenad 15 min ~ 50 kcal
Promenad 30 min ~ 100 kcal

Får se om det blir någon mer träning ikväll :) Hoppas er lördag har varit trevlig. Min har varit lite småseg men ändå helt okej, har fått lite plugg gjort iaf :) Alltid något postivit!



Knäppt

Trots jag har sovit drygt 1-2 h idag känner jag mig inte så trött. Har inte ätit något.
Har gått ut på en liten promenad och pluggat. Varför är jag inte trött?
Inte för jag borde klaga...

Ligger på 56,8 nu, har alltså gått ner det jag gick upp i slutet av förra veckan och i början av denna vecka. Känns bra. Om jag fortfarande ligger på under 57.0 på måndag ska jag kryssa i "nedräkningen" till vänster. Det var ju så länge sen jag fick kryssa, jag längtar!

Tränade igår, motionscyklade. Kändes skönt. Körde lite styrka sen på kvällen, inget seriöst. Lite sit-ups och armhävningar o så, gick faktiskt bra :) Vill ju ha lite muskler oxå!


Funderar på att göra en ny header, börjar bli trött på den jag har... (Ja, jag tröttnar fort på saker!)


Svar på frågestunden :)

Kan du inte berätta lite om dig själv?
Javisst :) Mitt namn är då Cookie och jag är 17 ½ år. Jag bor i Stockholm, tänker dock inte berätta vart i Stockholm jag bor.
Jag bor med min familj i en villa och förutom familjen så bor det även än liten kanin här med oss :)<3
På fritiden tycker jag om att rita (http://donttakeorderfromacookie.blogg.se/2010/january/bilder.html), läsa recept, laga mat, inte äta mat, äta mat, läsa, sitta vid datan... Mitt liv kretsar helt kring maten. Jag brukade tycka om att träffa kompisar på helgerna men det senaste året har jag verkligen helt isolerat mig från alla mina kompisar jag hade i grundskolan.
På tal om skolan, jag går det naturvetenskapliga programmet på gymnasiet. Seriöst, är du inte beredd att plugga väldigt mkt ska du absolut inte välja det programmet:P För dig som älskar att plugga, natur är ditt drömprogramm! Nu vet du lite mer om mig kanske!:)

Hur kom det sig att du fick äs?
Åh, jag gillar att läsa om hur andr fick äs. Tycker det är så himla intressant och alla har verkligen sin egna historia! Min historia är väl inte speciell direkt, det började med att min Pappa och Syster kallade mig ord som Fetto, Tjockis... Mest på skoj. Dem förstod nog inte hur illa jag tog åt mig. Jag var egentligen inte tjock men deras ord fick mig att tro att jag var det. Började hata min kropp och försökte göra något åt den, började banta. Svalt några dagar, hetsade. Svalt några dagar, hetsade. På den vägen är det. Började svälta-hetsa-svälta-hetsa under våren 2007 måste det ha varit, tror jag.

Vad är ditt mål bmi?
Mitt mål BMI ligger just nu på 15.9 :)

Hur lång är du?
Önskar jag var lite längre,  är 168 cm lång :)

Vad är din målvikt?
Min målvikt ligger just nu på 45 kg, men risken/chansen är stor att den sänks med några kilon :)

Vart bor du?
Bor som sagt i huvudstaden :)

Vad gör du för att undvika att hetsa?
Woops, jag är väl inte den bästa person att fråga mig om tips för att undvika hetsa :/ Men känner jag att en hets är på väg brukar jag försöka tänka på annat, dricka mängder med fun light/vatten/light cola, äta läkerol, kolla thinspo... Hoppas det var något värdefullt tips iaf:)

Vilken är din favoritfrukt?
Min favoritfrukt är nog äpple! Eller det finns många goda frukter... Vindruvor är oxå en favorit:)

Vilken sorts träning föredrar du?
Hm, jag brukar träningscykla oftast. Det är kanske inte det jag tycker är roligast men har en hemma så det är ganska bekvämt att slippa ta sig till ett gym för att träna :) Sen brukar jag göra lite styrkeövningar såsom sit-ups, armhävningar, plankan, knäböj... Oxå såna övningar jag kan göra hemma!

Såg att du hade köpt koffeintabletter, funkar dem bra?
Japp det gör dem! Tog dock två igår vid åtta plus 2 dl kaffe innan jag tränade, kunde inte sova på hela natten :( Sov drygt en timme mellan sju och åtta, annars ingenting.

Vad äter du om du e riktigt sugen på ngt?
Brukar äta yogurth, mums! Men annars kanske någon frukt. När jag är riktigt sugen på nått brukar jag oxå försöka "dricka" bort suget, dricker väldigt mycket Fun ligh, muums :)

Hur mkt tränar du?
Brukar träna extremt lite, men har satt upp lite "fysiska" mål att klara till den första mars så nu ska jag börja träna mer. 3-4 gånger i veckan kondition, 3-4 gånger styrka:)

Vad har du för klädstil?
Typ tråkig. Nä men har en hel H&M kollektion kan man säga i garderoben :P Gillar lite större munkjackor, dels för det är så kallt hela tiden och då kan man dölja min utåtstående mage. Annars tycker jag om att ha leggins och någon snygg tunika till.

Vilken är din mest lyckade diet?
Hm, ingen särskild. Äta 1 mål per dag och träna, då händer det grejer med vikten ;)

Hur många kcal får du i din per dag?
Allt från 200-2000+. Jag hetsar ganska ofta så därför kan mitt kaloriintag bli smärtsamt högt ibland :(

Vad tycker du är roligast att träna?
Hatar att träna! Nä men träningscyklar ju ganska mkt men tycker inte det är roligt :/ Annars tycker jag om att dansa, gick i det förut men inte längre. Men dans är en träningsform jag skulle kunna tänka mig att ägna mig åt!:)

Det var det! Har inte sovit mer än en timme inatt som jag berättade i "koffein-frågan" så svaren kanske inte är så bra skrivna, men men ;)
Ha en bra lördag allesammans:)<3

   24450207-4ba6eb941da96da1d0cafab5db.jpg image by plushpout

Ashley Greene


Visst, Ashley är inte så skinny men hon är verkligen vacker!<3

Känner mig duktig, har suttit och pluggat matte och engelska i drygt 2 h. En fredag eftermiddag!


Ställ gärna fler frågor till mig inför frågestunden :)

award :)

(GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN I INLÄGGET TIDIGARE, DET GÅR FORTFARANDE BRA ATT STÄLLA FRÅGOR :)<3)

Jag fick min award av http://wheniamqueen.bloggagratis.se/ :)

Det som ska göras när man får en award är:
*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju saker om dig själv
*välj sju bloggar som du vill ge den till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

 

1. Jag älskar djur, särskilt kaniner.
2. Jag går det naturvetenskapliga programmet på gymnasiet och det suger.
3. Jag skulle väldigt gärna börja rida, hästar är mysiga!:)
4. Jag biter på naglarna (försöker dock sluta):/
5. Jag fullkomligt älskar Hey Baberiba<3 Christine, David och Peter = Skojs
6. Jag har tappat kontakten med alla mina kompisar från nian för jag har isolerat mig själv helt från dem :(
7. Jag önskar att jag kunde komma på en sista sak att berätta om mig själv!

Dessa ger jag min award till:

http://cookiedoough.blogg.se/
http://everydayfrometheinside.blogg.se/
http://fightforfitforfight.blogg.se/

Nu har jag inte tid att ge fler bloggar en award så det blev bara tre ;)


FRÅGESTUND!:)

sf

Klicka på bilden:)

Posta dina frågor som kommentarer så svarar jag på dem fredagkväll/lördag:)


kändis :P ;)

Hihi, var på väg hem från skolan idag och gissa vem jag såg på pendeltågsstationen?? Såg hon som var med i Tonårsliv eller vad den där serien på 1:an hette, som gick i våras tror jag det var. Alltså hon med äs. Det var coolt, att jag kände igen henne. Jag som alltid är så dålig på att känna igen folk :P Så det var lite kul :) Kan tilläggas att hon har väldigt fina ben:)<3 Det kanske inte gjorde min dag men det gjorde mig på lite bättre humör iaf ;)

Något som inte gjorde mig dag bättre var att på vägen hem från skolan bad mamma mig köpa några semlor som nu ligger i kylen och bara väntar på att bli uppätna. Inte av mig förhoppningsvis ...

Åh vad jag har mycket att plugga. Nu har jag iaf med mig en hel del att plugga, var skönare igår när jag inte hade nått med mig så jag inte kunde plugga hur mycket jag än behövde!

Skakis

Sitter här och skakar på stolen, svårt att träffa rätt på tangenter och när jag klickar med musen (hehe). Drack 2 dl kaffe och tog två koffeintabletter, jag som inte är van vid kaffe. Ni förstår nog att jag fick ganska bra effekt av det :P Känner mig lite smått flummig just nu men det är bara skönt med tanke på hur deprimerad jag har varit den senaste tiden i synnerhet i måndags och igår.

Tog en tur på motionscykeln direkt efter jag hade stoppat i mig allt koffein, och cyklade snabbare än vanligt. Bra.
Ni som är vana att käka koffein, ska man ta pillrerna direkt innan träning eller nån timme/några timmar innan?

Vill bara nämna att jag idag har jag gjort av med fler kalorier än vad jag har stoppat i mig, känns som jag är på rätt spår igen. Eller iaf ett mer "rätt" spår än förut.

Tack för alla fina kommentarer förresten :)<3



I´m lovin it.

Mmmm, sitter och sörplar i mig Funlight Lemon Lime just nu, min absolut favoritsmak av alla Funlight's <3 Iaf om man har den sodastreamad:) Det är grejer det!

Ställde mig på vågen imorse. Kände att jag var tvungen, orkade inte med ångesten att inte veta exakt vad jag väger. Så ställde mig på vågen, vågade knappt kolla ner på siffrorna. Men så gjorde jag det, 58.2!! Jag var bombsäker på att jag vägde öveeer 60. Att jag skulle tvingas leva med den där jävla s-e-x-a-n igen. Så skönt. Känns som jag blev lite mer motiverad för har inte ätit på hela dagen :) Love it. Visst, 58.2 är en riktigt äcklig vikt men bättre än att ligga på 60 ...

Skulle egentligen gå på ett träningspass idag men tror jag ska knapra lite koffeintabletter och sen köra träningscykeln hemma och gå på ett pass imorn. Har inga pluggsaker med mig hem, trots att jag har två prov nästa vecka :/ Bra Cookie, bra.


bra tips, verkligen :O

Läste i en tidning jag köpte igår tror jag det va, då stod det att man skulle titta på sig själv naken i spegeln fem minuter per dag och verkligen titta på sin vackra kropp. Se allt det som är fint med ens kropp. Det skulle tydligen göra att man trivdes bättre med sig själv/bättre självförtroende.
Visst tänkte jag, det låter ju toppen med bättre självförtroende. Så ställde mig framför spegeln i behå och trosor. Jag tittade, tittade och tittade. Redan efter 10-15 sekunder började jag gråta för det jag såg var så hemskt vidrigt och äckligt. Obeskrivligt.
Att man kan hata sig själv så mkt... Undrar vart jag är på väg.

mörkrädd

Hela jag är omsluten av ett kompakt mörker idag. Känner mig värdelös, eländig, äcklig, tjock.

Tog en koffeintablett i skolan efter dem andra hade ätit lunch (äter aldrig lunch i skolan) och jag kunde faktiskt koncentera mig på matten, hysat iaf :) Iofs på lektionen efter lyssnade jag inte mycket på vad läraren sa, nej var för upptagen med att tänka dystra tankar om att jag inte är värd något, med mera med mera.

Känner verkligen hur ätstörningen håller på att få ett hårdare tag om mig, den tvingar mig att må dåligt om jag äter, gör att jag känner mig så fet att jag snart inte kommer våga gå ut utanför dörren. Jag tvingas ha på mig stora tröjor i skolan för att min utåtbuktande mage inte ska synas. Synd bara att snart ligger alla mina tjockiströjor i tvätten och då har jag bara tajtare tröjor kvar. Vad gör jag då? Stannar hemma? Låter som en bra idé.


Det enda jag ber om, smalhet. Ge mig.


Koffeintabletter

Hoppas dem funkar bra! Tror ni att det räcker med att börja med 1 eller ska man kanske ta 2 på en gång för bästa effekt?  x)

kan ju bara säga en sak

SUPERFAIL PÅ MIG. Min kropp börjar ta över mitt psyke, psyket är inte lika starkt längre så kroppens hunger tar lätt över just nu och gör att jag äter. Jag är svag just nu, jag vet.
Hoppas att psyket repar sig snart och kan ta kontrollen igen för jag orkar inte med att hetsa varje dag. Äckel och skamkänslorna sköljer över mig. Allt jag begär är lite kontroll, ska det vara så svårt att ha?




PS: Exfina jag kan inte kommetera i din blogg ...


RSS 2.0